Blog

Kreatos opent vandaag zijn deuren in Menen, en daarmee is de kaap van de 125 vestigingen in gans Vlaanderen overschreden.

Kreatos zou Kreatos niet zijn als we aan deze opening geen leuke openingsactie koppelden: alle info over deze actie vind je vanaf vandaag bij je Kreatos kapper in Menen aan de Kortrijkstraat 1. We wensen het hele team alvast een dikke proficiat met hun nieuwe salon en we hopen dat ze vandaag een schitterende start kennen. Net als alle Kreatos salons bieden we een vlotte professionele klantenservice op jouw maat in een treny en dynamisch salon. Klantvriendelijkheid is voor ons belangrijk en daarom bieden we je onze Kreatos VIP-kaart: niet alleen de mogelijkheid om van allerlei acties of kortingen te genieten, maar ook dé manier om ons te laten weten wat jij van je kapsalon denkt.Je Kreatos kapper ontvangt je ook op maandag en je moet bij ons geen afspraak maken.

Heb jij niet onmiddellijk een Kreatos salon in jouw buurt? Niet getreurd: Kreatos zet ook later dit jaar zijn uitbreidingsplannen voort. We plannen nog vestigingen in ondermeer Zele, Haaltert en Temse.  

Ben je geïnteresseerd om samen met Kreatos je eigen salon te beginnen? Stuur dan een mailtje naar sophie@kreatos.be