Blog

We lanceren de herfst van 2017 met een bijzondere mannenactie: bij elke mannensnit kan je een Osis+ of een 3DMen product aan de helft van de prijs krijgen. 

 

3DMen is het antwoord van Schwarzkopf Professional op de dagdagelijkse verzorgingsvragen van mannen. Het gamma omvat zowel shampoos als stylings- en verzorgingsproducten. Steeds weer heeft Schwarzkopf Professional zijn kennis en ervaring ingezet om een praktisch, gezond, efficiënt en trendy lijn voor mannen te creëren. 

 

De meeste lezers kennen ongetwijfeld OSIS+, het grote stylingsgamma van Schwarzkopf Professional. Jaar na jaar vinden kappers en klanten hier het ideale product voor hun haar. Er is geen trendy look, geen leuk kapsel dat je niet met OSIS+ kan maken!

 

De 3 populairste mannenproducten op dit ogenblik zijn:

 

1) OSIS+ Rock Hard: deze unieke gel is al jarenlang het paradepaardje van OSIS+. Extreme looks, sterke lijnen en een prefecte afwerking zijn de grote eigenschappen van deze gel. Rock Hard is met de jaren zo'n klassieker geworden, dat hij eigenlijk niet op je badkamerrekje mag missen.

2) 3D Molding Wax: deze superkneedbare cream wax houdt je look beduidend langer in vorm. Makkelijk aan te brengen op droog haar, creëer jij in een handomdraai je eigen look. De natuurlijke glans staat garant voor een mooie, gezonde finish.

3) OSIS+ Big Blast: deze lichtgewicht gel ondersteunt je haar perfect en is ideaal voor looks die wat meer volume vragen. kleur houdt langer en wordt beschermd tegen vervaging, terwijl je je haar voedt en hydrateert.

 

 

Natuurlijk staat er geen geslacht op al deze producten. Ook je vrouw, vriendin, zus enz. kunnen zich hier helemaal terugvinden voor hun styling en finishing. Je kan de actie dus ook gebruiken om hen eens een keertje in de watten te leggen ....

 

 

Informeer gewoon bij je Kreatos kapper over deze of andere producten en jouw voordeel tijdens deze actie