Style Up 6: de Fun Bob | KREATOS

Blog

We houden allemaal van make-overs. Niets is zo leuk als het zien van die volledige transformatie en het verrassingseffect van de verandering. Maar we hebben nooit de tijd om voluit voor een make-over te gaan. Ons leven is te druk, onze agenda’s staan te vol. Daarom lanceert Kreatos een nieuwe dienstverlening, de StyleUp, een korte maar krachtige styling die je snel en goedkoop een nieuwe look geeft. Perfect om even tussendoor nog te doen, ideaal voor iedereen met een druk leven.

 

Sevgi5962.jpgFUN BOB

We vergeten al te gemakkelijk wat voor een veelzijdig kapsel een bob is. Niet alleen vormt de bob de basis van honderden snitten, hij kan ook zelf heel leuk gestyled worden. Voor de Style Up namen onze stylisten de gewone, "klasieke" bob eens flink onder handen. Doel was om vlotte, glooiende lijnen in de bob te leggen zonder echte krullen te maken. Het effect is een bob die meer volume heeft gekregen. Meer uitstraling en vooral meer speelsheid. De strakke lijnen van de bob zijn helemaal doorbroken en verzacht. Bij een look die zoveel plezier uitstraalt, past ook een plezante naam: de Fun Bob was geboren!

 

Ik hou wel van een beetje glamour en retro in mijn haar. Als ik met vrienden uit stappen ga, probeer ik altijd iets speciaals met mijn haar te doen. Dat hoeft geen grote ingreep of totale make-over te zijn. Een leuk detail of een mooie styling zijn vaak genoeg. Tegelijkertijd kan ik niks te wild doen met mijn haar. Ik ben onthaalbediende en tijdens mijn werk moet ik er professioneel en representatief uitzien. Als ik bij Kreatos langs ga, vraag ik mijn kapper altijd of hij nog een stylingtip voor me heeft. Toen ik over de Style-Up hoorde, wilde ik het direct proberen: een snelle, vlotte styling voor mijn weekend, terwijl ik op mijn werk mijn “klassiekere” look kan houden. Ik vind het fascinerend om te zien hoe mijn kapper deze Fun Bob in mijn haar stylede. En ik heb ineens ook wat bijgeleerd over de mogelijkheden van mijn stijltang!   -   Tasha, onthaalbediende

 
 
 

 

Elke Style-Up wordt op droog, gewassen haar toegepast. Elke look is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, eventuele wachttijden niet meegerekend. Elke styling geeft een heel nieuwe of verrassende uitstraling aan je look. Elke Style-Up kost niet meer dan 15 euro. Wassen, knippen, kleuren of brushen horen niet tot de Style-Up, en kunnen apart aangerekend worden.