Style Up 5: Classic Chic | KREATOS

Blog

Liza2_0471.jpgWe houden allemaal van make-overs. Niets is zo leuk als het zien van die volledige transformatie en het verrassingseffect van de verandering. Maar we hebben nooit de tijd om voluit voor een make-over te gaan. Ons leven is te druk, onze agenda’s staan te vol. Daarom lanceert Kreatos een nieuwe dienstverlening, de StyleUp, een korte maar krachtige styling die je snel en goedkoop een nieuwe look geeft. Perfect om even tussendoor nog te doen, ideaal voor iedereen met een druk leven.

 

CLASSIC CHIC

Heb je veel en lang haar, dan moet deze stijlvolle look eens goed bekijken. Enerzijds krijg je een soort trendy "beehive" effect dat een beetje retro fun oogt. Anderzijds krijg je een mooi afgewerkte achterpartij die moeiteloos overloopt in een speelse haarwrong. Allemaal klassieke elementen die samen een heel hedendaas en vrouwelijke look creëren. De look is strak en speels tegelijkertijd. Dat maakt hem geschikt voor zowel feestelijke momenten als voor meer formele of zakelijke afspraken.

 

Meestal draag ik mijn haar gewoon los. Ik vind dat makkelijk en ik sta er ook wel mee. Maar af en toe vind ik het leuk om toch iets strakker met mijn haar. Laatst was ik een vriendin bij haar verhuis gaan helpen. Het was al later dan gedacht, toen we rond waren. Tijd om samen een hapje te gaan eten en de succesvolle verhuis te vieren. Toen ik naar mijn wagen liep, zag bij Kreatos ik de aankondiging van Style-Up en ik dacht: “dat is precies wat ik nu nodig heb.” In amper 15 minuten liet ik mij deze Classic Chic look aanmeten en ik voelde me fantastisch. Ik was maar een klein beetje later in het restaurant, vergeleken met de anderen, maar ik kreeg een applausje. De kelners konden niet geloven dat ik de hele dag mee met dozen had gesleurd. Ik voelde me super stijlvol op dat ogenblik!   -   Kim, student

 
 

 

Elke Style-Up wordt op droog, gewassen haar toegepast. Elke look is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, eventuele wachttijden niet meegerekend. Elke styling geeft een heel nieuwe of verrassende uitstraling aan je look. Elke Style-Up kost niet meer dan 15 euro. Wassen, knippen, kleuren of brushen horen niet tot de Style-Up, en kunnen apart aangerekend worden.