Style Up 3: Easy Glam | KREATOS

Blog

We houden allemaal van make-overs. Niets is zo leuk als het zien van die volledige transformatie en het verrassingseffect van de verandering. Maar we hebben nooit de tijd om voluit voor een make-over te gaan. Ons leven is te druk, onze agenda’s staan te vol. Daarom lanceert Kreatos een nieuwe dienstverlening, de StyleUp, een korte maar krachtige styling die je snel en goedkoop een nieuwe look geeft. Perfect om even tussendoor nog te doen, ideaal voor iedereen met een druk leven.

medium_Cato6517.jpg

EASY GLAM

Met trots presenteren onze stylisten je deze look. Easy Glam werd geïnspireerd door een vintage gevoel met een vlotte knipoog naar Brigitte Bardot, dat icoon van vrouwelijkheid uit de Franse cinema. Zorgvuldig werkt onze kapper al je haar naar achter, zodat rond je gezicht een strakke, open look ontstaat. Je haar wordt dan op je achterhoofd samengebonden tot een losse staart. Het geheim van deze look is net dat evenwicht tussen de strakke voorzijde en de losse afwerking achteraan. Dit contrast maakt bovendien dat je met deze look heel veel kanten uit kan.

 

Als mensen me vragen wat ik als job doe, dan antwoord ik steevast: “ik ben fulltime moeder”. Mijn dagen bestaan er grotendeels uit om rond te rennen voor mijn kinderen: naar school brengen, ophalen bij de sportclub of de dansles afzetten, ze weer oppikken. Er komt werkelijk geen eind aan. Dan heb je nog het huishouden en de boodschappen. Mijn dagen zitten echt goed vol. Maar als ik zelf bij mijn moeder op bezoek ga, maak ik daar graag een bijzonder moment van. Dan zou ik het leuk vinden om er wat extra verzorgd uit te zien. We weten hoe makkelijk moeders commentaar geven, zeker als het om dochters gaat. Mijn kapper toonde me wat een leuk effect de eenvoudige vlecht van de Easy Glam look bij mij had. Sindsdien probeer ik op weg naar mijn moeder steeds bij mijn kapper binnen te springen. Commentaar heeft die nog wel, maar niet meer op mijn haar!    -   Kirsten, fulltime mama

 

 

Elke Style-Up wordt op droog, gewassen haar toegepast. Elke look is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, eventuele wachttijden niet meegerekend. Elke styling geeft een heel nieuwe of verrassende uitstraling aan je look. Elke Style-Up kost niet meer dan 15 euro. Wassen, knippen, kleuren of brushen horen niet tot de Style-Up, en kunnen apart aangerekend worden.