JULI 2012
BEKIJK HIER DE ONLINE VERSIE
 
       
       
       
    > PRETTIGE VAKANTIE...: JE POSTKAART IS GELD WAARD!  
    > WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER: JE KAPPER DIE NOOIT OP VAKANTIE GAAT  
    > LEUK OM TE WETEN: HEEL WAT DAMES KIEZEN VOOR KREATOS  
    > ACTIE OSIS IS EEN GROOT SUCCES: HAAL JE PRODUCTEN NOG VOOR SEPTEMBER IN HUIS  
    > KREATOS SCHOOLT ZICH BIJ: INTENSIEVE WORKSHOPS  
       
               
               
  PRETTIGE VAKANTIE    
    JE POSTKAART IS GELD WAARD    
               
               
     

Kreatos wenst je een fantastisch mooie vakantie. Of je nu een verre reis maakt of misschien gewoon thuis geniet, stuur ons een origineel postkaartje met een tof tekstje. Vanaf 1 september gaat de Kreatos jury dan hard aan de slag om de leukste inzendingen te belonen. Er zijn tientallen prijzen te winnen, zoals Kreatos cheques, beauty pakketten van Schwarzkopf, een super professionele haardroger, etc. Stuur ons dus snel een kaartje op het volgende adres: Kreatos hoofdkantoor, Everdijstraat 13 te 2000 Antwerpen, met vermelding van vakantieactie. Alvast veel succes.

 
               
               
  WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER    
    JE KAPPER DIE NOOIT OP VAKANTIE GAAT    
               
               
     

Dat klinkt misschien een beetje zielig, maar we willen daarmee enkel zeggen dat alle Kreatos salons gedurende de gehele zomer gewoon open blijven en dat zes dagen per week. Natuurlijk ben je zoals altijd welkom zonder afspraak. 

.

 
               
               
  LEUK OM TE WETEN    
    HEEL WAT DAMES KIEZEN VOOR KREATOS    
               
               
     

De firma Henkel (Schwarzkopf) heeft onlangs een groot onderzoek gedaan naar het kappersbezoek bij vrouwen in België. Tot onze aangename verassing blijkt dat maar liefst 1 op 10 dames in Vlaanderen vorig jaar klant was van een Kreatos salon. Dat is toch wel een mooi compliment, wanneer je weet dat Kreatos “maar” 120 salons telt op een totaal van bijna 10.000 kapsalons in Vlaanderen. Een bedankje naar al deze dames voor hun trouw aan Kreatos is hierbij zeker op zijn plaats. Hoewel de mannen niet in het onderzoek waren betrokken, geldt onze dank natuurlijk ook alle heren die ons massaal bezoeken.

 
               
               
  ACTIE OSIS IS EEN GROOT SUCCES    
    KOOP JE PRODUCTEN NOG VOOR SEPTEMBER    
               
               
     

De forse korting van -25% op alle Osis en 3d-mension loopt als een trein. Geen wonder want zo kun je het allerbeste voor je haar in huis halen tegen een wel heel zacht prijsje. Het persoonlijk advies van je Kreatos kapper krijg je er nog eens bij. Dat is heel belangrijk, want ieder haar is weer anders. Er is zo’n enorme keuze in haarverzorging dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Enkel precies de juiste producten voor jou specifieke haar, geven je pas echt het resultaat dat je wil. Info en voorwaarden in je Kreatos salon.

 
               
               
  KREATOS SCHOOLT ZICH BIJ    
    INTENSIEVE WORKSHOPS    
               
               
     

Wij investeren zeer veel in de bijscholing van alle Kreatos medewerkers. Onze eigen docenten zijn daar het hele jaar intensief mee bezig,  zoals in onze 3 eigen opleidingsstudio’s en de salontrainingen in de vestigingen. Kreatos wil echter ook leren van de wereldberoemde kappers. Een mooi voorbeeld daarvan is de intensieve workshop die wij voor honderden Kreatos medewerkers hebben ingehuurd van Tony & Guy. Zo willen wij er voor zorgen dat je het beste van de wereld ook in je vertrouwde Kreatos salon kunt vinden.