JUNI 2012
BEKIJK HIER DE ONLINE VERSIE
 
       
       
       
    > KREATOS BLAAST JE WEG: NIEUWE PROFESSIONELE HAARDROGER  
    > GEZOND DE ZOMER IN: 25% KORTING OP ALLE OSIS PRODUCTEN  
    > OOK VOOR HET KLEINE SCHERM: KREATOS BINNENKORT MOBIEL  
    > OP WEG NAAR HET ZUIDEN: KREATOS VEROVERT DE BRUSSELSE RAND  
       
               
               
  KREATOS BLAAST JE WEG    
    NIEUWE PROFESSIONELE HAARDROGER    
               
               
     

Kreatos wil je graag helpen om je haar mooi te houden. Hoe kan dat beter dan met een super professionele haardroger tegen een heel lief prijsje? De haardroger komt van Italic, die een mooi design combineert met de hoge eisen die kappers stellen. Een prima kwaliteitsgarantie hoort daar natuurlijk bij. Dit topproduct kun je bij de deelnemende salons bestellen voor de adviesprijs van 54.95 Euro.

 

 
               
               
  GEZOND DE ZOMER IN    
    25% KORTING OP ALLE OSIS PRODUCTEN    
               
               
     

Hoe graag we ook een heerlijk zonnetje hebben, het is niet echt zo goed voor de kwaliteit van je haar. Een extra goede bescherming kan dan ook zeker geen kwaad. Met Osis van Schwarzkopf haal je topproducten in huis die je haar het allerbeste geven voor de styling. Speciaal voor mannen geldt de korting ook voor 3D-mension verkoopproducten. Kwaliteit heeft natuurlijk zijn prijs, maar met de forse korting van 25% heeft Kreatos dat probleem voor je opgelost. Info en voorwaarden in je Kreatos salon.

 
               
               
  OOK VOOR HET KLEINE SCHERM    
    KREATOS BINNENKORT MOBIEL    
               
               
     

We zijn keihard bezig om de website van Kreatos ook toegankelijk te maken voor je GSM. Tegelijkertijd krijgt onze website ook een complete restyling, zodat het nog informatiever en overzichtelijker wordt. We hopen eind dit jaar volledig klaar te zijn.

 
               
               
  OP WEG NAAR HET ZUIDEN    
    KREATOS VEROVERT DE BRUSSELSE RAND    
               
               
     

In enkele jaren tijd wil Kreatos in de Vlaamse rand van Brussel maar liefst 10 nieuwe vestigingen openen. De eerste locaties te Halle en Sint-Pieters Leeuw zijn al vastgelegd en gaan dit jaar nog open. Voor de overige locaties zijn wij nog op zoek naar enthousiaste kappers/ondernemers, die een eigen Kreatos salon wil starten via franchise. Alle info hierover vind je op onze website www.kreatos.be