Nieuws

Het paasweekend begint. Voor onze kids luidt dat het einde van de paasvakantie in, maar voor de meeste volwassenen betekent dit eindelijk een lekker lang weekend. Voor ons betekent Pasen hoofdzakelijk 3 dingen: gezellig samenzijn met vrienden en familie, uitgebreid ontbijten en chocolade paaseitjes ... Bij Kreatos houden we immers van genieten!

Lees Verder

De paasvakantie is het ideale moment om echt van de lente te gaan genieten: tijd voor een nieuwe look, een frisse coupe en een paar daagjes heerlijk op reis. De paasperiode is daarmee één van de populairste periodes in het jaar om te citytrippen, maar ook skiliefhebbers komen nog aan hun trekken. Bovendien wordt in april in vele bestemmingen al het startschot van de zomer reizen gegeven.

Lees Verder

De lente is begonnen en we mogen eindelijk uitkijken naar zonniger weer. Om het nieuwe seizoen in te luiden, brengt je Kreatos kapper ook weer wat nieuws: in ons Kreatos blog zijn we te rade gegaan bij een reeks van experten om voor jou de interessantste tips over haar, beauty en lifestyle te verzamelen. 

Lees Verder

Pagina's