3 leuke lente haartrends voor jou | KREATOS

Blog

De lente is het seizoen van trouwen, communies en lentefeesten, maar ook het seizoen waar zowel mannen als vrouwen weer toe zijn aan verandering. Ze krijgen zin om zichzelf fris aan te kleden en nieuwe ideeën vloeien om eens wat te proberen met hun haar!

Een nieuwe ik, een verrassing voor je omgeving, een leuk begin voor de reis die je binnenkort gaat maken … Met je haren kan je enorm veel doen! Hieronder vind je alvast 3 leuke lentetrends waar je vast wel leuke inspiratie kan uithalen voor jouw mooie haren.


1. Fris en jong vrouwenkapsel!

HalfBun.jpgVan start gaan we met een leuk lente kapsel voor de vrouwen. De mooie zonnige dagen beginnen meer en meer te komen, ideaal om over te schakelen naar een korter kapsel. Specifiek gaat onze voorkeur uit naar de “HALFBUN” die je los kan dragen of met een nonchalant knotje gemaakt met het bovenste deel van het haar zoals op de foto te zien is. Met dit modebewust kapsel verras je jezelf en je omgeving! Een leuke manier om je haar met de warmere dagen toch een beetje op te steken en op deze manier ben je helemaal voor jouw reizen of festivals!

 

 

2. De Undercut

Voor de mannen wordt de trend die ook in 2016 al populair was, mee genomen in de lente van 2017. De “UNDERCUT” bestaat uit fris kort geschoren zijkanten met van boven korte, halflange of lange haren. Een beetje gewaagd, maar zeker een aanrader voor de zelfverzekerde man om de lente en zomer mee aan te vatten. Een ideaal kapsel om je eigen grenzen en look aan te meten.

Man 1.jpg          Man 2.jpg

3. Blorange kapsel!

“BLORANGE” is de hit van het moment wat betreft blond. Wil je net wat anders creëren dan blond dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan de sterkte van de kleur zelf bespreken met je kapper indien je voorkeur uitgaat naar een iets zachtere tint of toch voor iets feller. Met de prachtige lijn van BlondMe zijn deze kleuren perfect te maken en aan te passen op jouw wensen.

Iets gewaagder, maar voor de echte trendsetters zeker een aanrader. Vind je de Blorange nog niet meteen jouw ding, kijk gerust eens rond op onze INSTAGRAM of ga langs bij je Kreatos salon voor kleuradvies waarmee jij de Lente stralend van start gaat.

Blorange 2.jpg          Blorange 1.jpg