Danni Lowinski kiest voor Kreatos | KREATOS

Blog

Elke week zit heel Vlaanderen voor de buis te wachten op Nathalie Meskens die in de huid kruipt van Danni Lowinski, de ex-kapster die nu aan de slag is als advocate. Kreatos is er trots op dat we gevraagd werden als kapsalon in deze succesreeks waarvan er alvast een 2de wordt gemaakt.


Kreatos
Kijker van deze razend populaire tv-serie zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat Kreatos regelmatig in beeld komt. Geen wonder, omdat advocate Lowinski vroeger kapster was. In het shoppingcenter waar zij werkt, is een Kreatos salon gevestigd en regelmatig springt Lowinski bij ons binnen. Het Kreatos salon is als het ware haar tweede thuis. Toen wij gevraagd werden om deel te nemen aan deze serie hebben wij niet getwijfeld. Er zijn immers veel overeenkomsten tussen Danni Lowinski en Kreatos.  

Samenwerking
We willen beide graag dynamisch, gemotiveerd en rechtvaardig zijn. We geloven beiden in een oprechte samenwerking met onze klanten voor het beste resultaat. En net als Danni Lowinski zijn wij een menselijk bedrijf, met soms ook zwakkere kanten. Wij willen leren van onze fouten en toch ook onszelf blijven. We willen onze sterktes verder ontwikkelen zonder misplaatste arrogantie. Dat is de uitdaging die dagelijks de Kreatos kappers aangaan. Dat is het ideaal dat we samen met onze klanten proberen waar te maken. En als je het zo bekijkt, is het misschien niet toevallig dat zowel Kreatos als Danni Lowinski hoog scoren bij brede lagen van de bevolking.

6-FOTO-Danni.jpg

Perfect koppel
Danni is een community champion: ze strijdt voor haar mensen, haar gemeenschap en kan hierbij geen onrecht verdragen. Dat maakt haar tot held. Bij Kreatos draaien we dit om. Wij willen graag een gemeenschap van helden en kampioenen zijn, waarin iedereen mag uitblinken en zich thuis voelt, waar niemand minder is of onrecht aan gedaan wordt. We noemen dat onze “community of champions”.

Bovendien laat Danni zich niet doen. Geen probleem zo groot of ze bedenkt een vaak eigenzinninge oplossing. Dat getuigt van liefde voor haar vak en creativiteit. Kreatos doet niet liever van de creativiteit van onze kappers aanmoedigen en stimuleren. We gaan samen op zoek naar nieuwe trends en handige oplossingen die we dan ook weer met elkaar delen. Dat is onze “creative community”.

Voeg de twee samen en je hebt Kreatos in een notendop: een creative community of champions, een groep enthousiaste, gemotiveerde kappers die samen het beste uit zichzelf willen halen en zo de wereld een beetje mooier willen maken. Moest Danni Lowinski in het echte leven bestaan, dan zou ze zich als kapster erg thuis gevoeld hebben bij Kreatos en wij zouden haar van harte gesteund hebben in haar ambitie om advocate te worden. Je zie Danni Lowinski en Kreatos passen echt wel bij elkaar.