Héé speurneus, ontdek snel of jij won | KREATOS

Blog

Als Kreatos proberen we niet alleen in de salons onze klanten te verwennen. Via leuke spelletjes, zoekertjes en foto's  zorgen we ook dat jullie iets extra kunnen winnen. Een hele hoop leuke wedstrijden op de Kreatos Facebook zijn het gevolg hier van, en dat zorgt ook voor vele winnaars! De speurneuzen onder jullie volgde het juist pad dus ontdek snel hieronder of jij bij de winnaars hoort.


Kreatos Bouchée.pngBouchée Côte D'Or

Hmmmmm wie heeft er nu geen liefde voor een stukje chocolade dat tegelijk smelt en kraakt in je mond! Sinds midden mei tot ongeveer midden juni vind je in jouw Kreatos salon een lekkere Bouchée. Daar boven op kan je na je bezoek met een kortingsbon naar buiten wandelen en ook thuis genieten. Nog geen kortingsbon in je bezit? Dan kan je nog steeds even binnen springen in één van onze salons! De 3 winnaars van een doosje lekkere "Bouchéekes" zijn Liliane Vanroy, Sam Van Ryssel en Walter Crauwels! Nemen even contact op via Facebook en bent binnenkort in bezit van deze lekkernij! 

 

Glossy.jpgGlossy Holdspray

Een leuk pocket formaat op mee te nemen op vakantie of de uitstapjes. Super handig om je haar op zijn plaats te houden, een kort bezoek aan de toilet of even retoucheren in de spiegel. Snel, klein, gemakkelijk, gewoon weg ideaal! De winnaars van de Glossy Holdspray zijn Sanne Tim, Annelies De Jonghe en An Witvrouwen. Proficiat en stuur jullie gegevens even in via Facebook bericht.

 

 

Kop-koffie.jpgKreatos Verrassing - Koffietasjes tellen

Meer dan 1500 mensen gingen op zoeken naar het juiste aantal Kreatos kopjes in onze vergaderzaal. En 99% van jullie vond het juiste aantal redelijk snel, jawel 10 koffie tasjes stonden er over de vergaderzaal verspreid! Door de vele likes die jullie gaven gingen we van 5 verrassingen naar 10 verrassingen. Van koffietasjes, boeken, mascara, hairspray tot parfum er liggen enorm veel verrassingen klaar ... De 10 gelukkige die zich mogen aanmelden met hun gegevens zijn geworden: EllenLouisemarie Brootcoorens, Jeff van Acker, Brenda Van der Sanden, Kelly Lemmens, Jessica Haest, Heidi Janssens, Kim Lodewijks, Natalie Deckers, Marianne Raes en Koen Van Deuren.

 

 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Want wij proberen iedere week wel een leuke wedstrijd voor jullie te organiseren op de Kreatos Facebook momenteel een Laptop te winnen! Of speel mee via de site (cadeaucheque, reis, parfum of sportoutfit). Geef jij een vind-ik-leuk of reageer jij op de rebus via Facebook dan geven wij nog eens 5 verrassingen weg! Tover een glimlach op mijn gezicht, en dan doe ik dat met veel plezier ook bij jullie. Hopelijk kom jij nog eens langs om ons blog te lezen vol tips, tricks, actualiteit, inside Kreatos en trends!