Hoe maak je een afspraak? | KREATOS

Blog

Al meer dan 30 jaar is Kreatos dé kapper bij uitstek voor iedereen die graag zonder afspraak naar de kapper gaat. In deze tijden van corona en social distancing mogen kapsalons rnkrl op basis van afspraken werken. Vandaar de vraag die we geregeld vanuit onze klanten krijgeb: hoe boek ik het best een afspraak bij mijn Kreatos kapper?

STAP 1: Kies je Kreatos kapper

Je surft op onze website naar de salonlijst. Alfabetisch geordend per provincie vind je daar alle Kreatos vestigingen met hun adres en telefoonnummer. Klik gewoon op het salon van je keuze. Zo bereik je de salonfiche va, jouw Kreatos team. Rechts bovenaan op deze fiche zie je de knop "Afspraak maken": dat is jouw toegang tot het afspraaksysteem!

STAP 2: Kies je behandeling

Op de eerste pagina van het afspraaksysteem kan je je behandeling kiezen. Vergeet niet een keertje te scrollen, want er zijn waarschijnlijk meer opties mogelijk dan je denkt. Waarom is dit de eerste stap? Omdat verschillende behandelingen een verschillende tijdsduur vergen. Het systeem kijkt na op welke dagen er nog voldoende tijd is voor jouw behandeling.

STAP 3:  Datum en tijdstip

Je kan hier je datum en je tijdstip opgeven. De kalender start op de dag van vandaag en met het pijltje rechts kan je naar data in de toekomst surfen. Onder de kalender zie je een vermelding van de vroegst mogelijke datum waarop jouw behandeling kan plaatsvinden.

STAP 4: Jouw gegevens

Nu moeten we je persoonlijke gegevens weten, zodat we de afspraak op jouw naam kunnen zetten. Belangrijk is een geldig email en telefoonnummer te vermelden: we kunnen je dan verwittigen, moest er iets met je afspraak fout lopen. Je mailadres wordt ook gebruikt om je afspraak te bevestigen. Hou je mailbox dus in de gaten en hou er rekening mee dat de bevesting misschien in je spamfilter blijft zitten ...

Heb je nu bijzondere info die je kapper moet weten? Een allergie, een speciale wens, een vraag over een product of behandeling? Dat kan je allemaal in het veld opmerkingen kwijt!

En wat ik als nadien mijn afspraak wil wijzigen?

Bij je afspraak hoort een bevestigingsmail. Die bevat op de koop toe een link waarmee jij je afspraak kan wijzigen of annuleren. Je kan ook altijd naar je Kreatos salon bellen om een wijziging of annulatie door te geven. De telefoonnummers vind je op de salonlijst van Kreatos.