Jouw kapper in de zomer | KREATOS

Blog

Wanneer je denkt aan een kapper in de zomer, denk je meestal aan een sluitingsperiode. Bij Kreatos ben je de hele zomer welkom, want onze salons sluiten de deuren niet! Warm of koud, jouw Kreatos salon staat klaar voor jou!


Altijd open!

Klaar staan voor onze klanten vinden we enorm belangrijk. Sinds het ontstaan van de Kreatos keten zijn wij de hele week open behalve op zon- en feestdagen. Dit betekent dat we zelfs op maandag open zijn, terwijl dit bij de meeste kapsalons een vaste sluitingsdag is. De grootste kappersketen van Vlaanderen staat dus 6 op 7 dagen voor jou klaar! Zomer of winter onze deuren blijven geopend het hele jaar door.

Kapper zonder afspraak!

Voor sommige iets minder, maar voor vele een zeer positieve zaak dat onze salons werken zonder afspraak. Een kapper zonder afspraak komt niet vaak voor, ook hier zijn wij een pionier in de kapperswereld. Sinds het ontstaan werken wij zonder afspraak waardoor je de vrijheid hebt om binnen te springen wanneer je wil! Toch teveel volk? Dan heb je de keuze om later terug te komen of om gezellig te wachten met drankje en gratis wifi. Twijfel dus niet langer en spring binnen wanneer je wil, een afspraak is niet nodig.