Ken jij je shampoo? | KREATOS

Blog

 

Ken jij je shampoos? Weet jij welk BC product voor jou het meest geschikt is? De ene shampoo is immers de andere niet. Wij zetten het even allemaal op een rijtje ...

Banner-BC--Shampoo_0.jpg

1. Mijn haar is wat beschadigd en verliest zijn veerkracht. Daardoor hangen mijn haren er lelijk en slap bij. Ik wil dat het weer gezond glanst.

           BC REPAIR RESCUE

           Een behandeling met deze shampoo draait wel 3 jaar schade terug! De krachtige formules met peptides voeden, herstructureren en herstellen het haar van binnenuit.

2. Fijn en zwak, zo zou ik mijn haar beschrijven. Als ik mijn haar begin te stylen, krijg ik er zo moeilijk leven in. Ik wil graag meer body in mijn haar.

           BC Volume Boost

           Deze shampoo biedt een gewichtloze formule die je haar onmiddellijk een boost geeft. Je haar voelt merkbaar voller. Zelfs fijn haar krijgt volume met een natuurlijke glans.

3. Mijn haar mist glans, elasticiteit en bounce, waardoor het broos en moeilijker te controleren is. Ik wil voor mijn droog haar een snelle behandeling voor een betere elasticiteit en een duurzame, gezonde glans.

          BC Moisture Kick

          Een boost voor je vochthuishouding, dat levert Mositure Kick. Zelfs het droogste haar krijgt weer veerkracht. Je haar wint aan glans en elasticiteit.

4. Ik vind mijn haar weerbarstig. Het voelt dik en onhandelbaar. Het golft en krult net op die plaatsen waar ik dat  niet wil. Ik wil gladder haar en meer controle over mijn krullen.

          BC Smooth Perfect

          Deze shampoo geeft jou de ultieme frizz-controle: gedaan met weerbarstige krullen en rebelse lokken! De keratine in  Smooth Perfect zorgt voor gladder haar met een mooie glans.

5. Ik kleur mijn haar regelmatig. Na de kleurbeurt ziet mijn haar er zo mooi uit, maar dan verdoft de kleur langzaam. Ik wil haar met een langdurig mooie kleur.

          BC Color Freeze

          Je verzorgt je haar tot in de diepte. Color Freeze dicht niet alleen de kleur op je haren, maar dringt diep in je haar binnen om daar je pigment te “bevriezen”. Een langdurig mooie kleur is het resultaat.

6. Ik ben trots op mijn grijze haren, maar ze voelen snel slap en broos aan. Ik wil specifieke verzorging voor mijn droger, slapper haar, zodat het weer een mooie, vitale uitstraling heeft.

          BC Time Restore

          Time Restore versterkt de weerstand en de elasticiteit van je haar. Het biedt hydratatie en bescherming tegen uitdunnen. Je keratineproductie wordt gereactiveerd, waardoor je haar er voller, zachter en glanzender uitziet.

 

Je Kreatos kapper kan je natuurlijk altijd hebben om de juiste shampoo of verzorging voor jouw haar te selecteren. Je zal verrast zijn over het verschil dat een goede shampoo maakt voor jouw haar!