Kidsproof klaar voor de zomervakantie! | KREATOS

Blog

Je begint vast alweer af te tellen naar die onvergetelijke zomervakantie! Met kinderen is het soms een beetje zoeken naar een vakantie die voor iedereen leuk is. Cultuur ontdekken, lange wandelingen maken in de natuur, kleine restaurantjes met lokale lekkernijen, jij vindt het misschien helemaal fantastisch, maar voor je kleine spruit kan dit al snel te vermoeiend zijn.


ALLIN_BLOCK2_KIDS.jpg

All Inclusive
Net daarom kan een All Inclusive vakantie voor jullie allemaal een makkelijke en toffe oplossing zijn! Op deze manier kan je perfect een mix maken tussen de uitstappen die jij/je partner/vrienden willen maken, en de rust waar de kinderen toch wel behoefte aan hebben. En natuurlijk is een All Inclusive vakantie ook zonder kinderen gewoon geweldig ontspannend. 

 

 

ALLIN_BLOCK1.jpgVoor ieder wat wils
De ene dag gaan jullie gezellig een nabijgelegen dorpje bezoeken, de andere dag liggen jullie gezellig aan het strand. Voor jou heerlijk nietsdoen, voor de kinderen ravotten tot ze doodmoe zijn. Dubbele pret, want als ze ’s avonds in bed liggen geniet je van een heerlijk wijntje, gewoon inbegrepen in je vakantie.

Na een paar daagjes rust kunnen jullie er dan weer tegen tijdens een wandeling in de natuur, en de dag daarna is het dan weer uitblazen aan het zwembad. 

 

ALLIN_BLOCK3_BUFFET.jpgDe pot schaft heel wat
En ook voor het eten is een All Inclusive hotel een enorm pluspunt. Laat je zeker niet tegenhouden om ook eens de lokale restaurantjes te bezoeken, maar heb je een avond geen zin in te veel poespas, of vinden de kinderen hun zin niet meteen bij de lokale keuken? Dan hebben ze een ruime keuze uit het hotelbuffet.

 

 

 

Beach-Hair-Don't-Care
Van die zon-zee-strand-sportvakantie krijg je echt beach-hair natuurlijk. Hoewel dat er tijdens de vakantie lekker nonchalant en zomers uitziet moet je achteraf je haar zeker wel extra verzorgen. Blijf ons blog volgen en kom er snel achter hoe jouw haar na de vakantie even zacht en golvend is als voorheen!

Heb je zin gekregen in zo’n zorgeloze All Inclusive vakantie maar ben je bezorgd dat dat in de zomermaanden onbetaalbaar is? Bekijk dan nu snel de actie van Sunweb en vertrek All Inclusive in juli of augustus vanaf €499.