Kreatos Festivalt | KREATOS

Blog

Op 14 oktober is het weer een mega feest voor alle salons van Kreatos. Op de megameeting worden jaarlijks de beste salons verkozen en een goed feestje gevierd. Deze keer vier jij mee dankzij Kreatos Festivalt, speel mee en maak kans op een cadeaucheque ter waarde van 150 euro! Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.


Hoe schrijf ik me in?

Aanmelden voor de wedstrijd gaat via onze Kreatos Facebook, klik HIER (via computer) en stuur een berichtje. Via je gsm is het gemakkelijker om naar je Facebook App te gaan en via de "KREATOS" pagina te gaan een berichtje te sturen. Vermeld in het berichtje Kreatos Festivalt samen met je VIP nummer, jouw Kreatos salon en contactgegevens! (je gegevens blijven privé) Geef ook een duimpje aan onze pagina want wekelijks geven wij leuke prijzen weg voor onze fans. Ben je geen VIP klant? Dan stuur je hetzelfde berichtje maar dan zonder VIP nummer, vergeet zeker niet jouw (dichtsbijzijnde) Kreatos salon te vermelden! Weet wel dat je als VIP klant kans maakt op 150 euro, anders is de cadeaucheque ter waarde van 100 euro. Op minder dan één minuut werk maak jij kans op een vette cadeaucheque!

HELP, ik heb geen Facebook! Aanmelden kan enkel via onze Kreatos Facebook, heb je geen account vraag dan even aan een vriend/vriendin, je kapper/kapster of iemand binnen het gezin om een berichtje te sturen! Een kleine moeite voor een grote prijs!

Kreatos Festivalt hoe en wanneer?

Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 1 september 2017 tot 8 oktober 2017! Vanaf dan is het nog een kleine week wachten om te weten of jij de winnaar bent! Op 14 oktober komen alles salons samen voor de megameeting, het evenement is enkel voor de salons en medewerkers van Kreatos. Maar tijdens de show komen wij over de brug met een Livestream! Een onschuldige hand zal live vanop de megameeting de 10 winnaars bekend maken op een leuke manier. Het exacte uur delen we begin oktober met jullie mee, maar we kunnen al zeggen dat het wellicht rond 21u-21u30 zal zijn. Kijk dus mee vanuit je zetel, en wie weet win je dan wel één van de 10 cadeaucheques.

Wist je dat door jouw deelname, je ook meteen jouw salon meer kans geeft op een prijs! Komt jouw naam op 14 oktober uit de bus als winnaar, dan maakt jouw salon kans op enkele leuke prijzen! Dubbel plezier voor jou en je kapper/kapster!

 

Reglement Kreatos Festivalt!

  • Inschrijven kan enkel vanaf 01/09/2017 00:00:01 tot 08/10/2017 23:59:59
  • Inschrijving kan enkel via de Kreatos Facebook pagina (www.facebook.com/KREATOS)
  • Uitgesloten van deelname voor de cadeaucheques zijn medewerkers van Kreatos
  • Per naam / VIP nummer is er slechts één deelname mogelijk
  • Bij bedrog, fraude of valsspelen behoudt Kreatos de mogelijkheid om deelnemers te diskwalificeren
  • De gegevens die je instuurt worden enkel gebruikt door Kreatos en met betrekking tot de wedstrijd
  • Enkel personen binnen België, VIPklanten of klanten buiten België moeten het melden bij inschrijving
  • Deelnemers gaan ermee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op de Facebookpagina, magazine en mailing