Kreatos Festivalt Winnaars | KREATOS

Blog

Wat een groot feest was het! Samen met het einde van Kreatos Festivalt, kennen we nu ook de 10 winnaars die naar huis gaan met dikke cadeaucheque (inclusief filmpje!). Hieronder vind je de 10 namen die binnenkort op de hoogte worden gebracht en hun cheque mogen ontvangen.


Het Festival

Op 1 september gingen we samen met onze klanten van start met Kreatos Festivalt en tegen 8 oktober hadden we maar liefst 1119 inschrijvingen die via onze Kreatos Facebook de weg hadden gevonden naar de potentiële winst op een cadeaucheque van 100 of 150 euro! Op 14 oktober was het grote moment aangebroken om onze eerste echte livestream te houden via Facebook vanop onze jaarlijkse megameeting. Dat was alvast onze bedoeling, maar spijtig genoeg ondervonden we bij het lanceren van de livestream technische problemen met het netwerk en viel de verbinding helemaal weg. Wij bieden dus onze excuses aan, want ook wij hadden dit graag anders gezien. Op naar volgend jaar en ditmaal zonder problemen!

De loting van de winnaars

De loting was tot in de puntjes uit gewerkt en werd deskundig door 2 onschuldige handen uitgevoerd. Hieronder vind je met enkele beelden toch nog een leuke kijk hoe alles verliep!

 

Proficiat en bedankt!

Als afsluiter een dikke bedankt aan alle deelnemende klanten en de salons! Zonder jullie was het festival geen Kreatos Festival geweest. De 10 winnaars ontvangen binnenkort een berichtje waarbij de cadeaucheque ontvangen mag worden. Hieronder nog eens het lijstje van de winnaars:

  1. Dominique Ostyn
  2. Ilamahi Kudlo
  3. Aynur Ciftci
  4. Ann Vanschouwbroek
  5. Pieter Remaut
  6. Andrea Vandijck
  7. Els van den Eycken
  8. Dorien Weytens
  9. Nancy Mertens
  10. Caroline Deconinck

Hopelijk zien we jullie allemaal volgende keer weer!