Mijn bezoek in Kreatos Harelbeke | KREATOS

Blog

Hoi, ik ben Tamara Dutoit, achtendertig jaar (jong) en woonachtig te Hulste. Ik vind dat iedereen recht heeft op een gezonde portie quality time, ongeacht leeftijd en geslacht. Me time bestaat voor mij uit een bezoek aan Kreatos Harelbeke. Daarom vertel ik je er graag wat meer over …


Tam1.jpgDinsdag 20 juni.

Vandaag heb ik genoten van m’n maandelijks bezoekje aan Kreatos Harelbeke zodat m’n haar terug on fleek is voor de zomer. Iets na de middag ben ik binnen gewandeld en zoals steeds werd ik van harte verwelkomd door Ann-Sophie, Jennifer en Lissi! Samen vormen ze een prachtig team. Af en toe moet ik even wachten voor ik aan de beurt ben, maar vandaag kon ik gelukkig direct plaats nemen aan de spiegels.

 

 

Tam3.jpgVIP-klant!

Voor Ann-Sophie me onder handen begon te nemen, vroeg ze m’n VIP kaart. Hierdoor weten ze de exacte gegevens van m’n vorige bezoeken (zoals de juiste kleur) en daar bovenop geniet ik als VIP klant ook van verschillende kortingen en promoties doorheen het jaar. Nog voor ik het wist ging Ann-Sophie aan het werk met mijn kleuring. Na het aanbrengen van de kleuring, begon het wachten. Maar ook tijdens de inwerktijd valt er genoeg te beleven in het salon.
 

 

Tam2.jpgVerrassing?

Deze keer werd ik verrast door een lekkere Côte d’Or mini Bouchée in combinatie met een heerlijk kopje koffie. Met het nieuwe Kreatos Shine magazine wordt het wachten aangenaam en tussendoor kon ik gratis surfen. De inwerktijd voorbij, dus nu was de volgende stap een extra verzorging aan de wastafel. Ik moet toegeven dat ze je haren echt wel zalig behandelen, het is wassen en een heerlijke massage in één!

 

 

Tam4.jpgHet resultaat.

Na het wassen, werd er overgegaan tot een brushing waardoor m’n haren er weer geweldig uitzien! Deze keer koos ik ook nog voor een leuk opsteekwerkje. Met deze temperaturen leek het me wel prettig om de haren wat op te steken zodat ik een frisser gevoel heb tijdens deze warme dagen. En moest je eraan twijfelen op de foto kan je het resultaat zien, ik ben er alvast enorm blij mee!
 

 

Tam5.jpgBedankt!

Een iets minder prettig moment was de passage langs de kassa, maar dat neem ik er graag bij na een portie quality time en het prachtige resultaat. Nog even wat informatie over de FibreForce producten die ik gebruik en de actie die momenteel bij Kreatos loopt (zonder verplichtingsgevoel) en ik wandelde richting de deur. Ik werd vriendelijk bedankt voor m’n bezoek en zelf ging ik naar huis, zo fier als een pauw! Hartelijk dank Kreatos!

 

 

Wil jij ook eens vertellen hoe jouw bezoek aan jouw Kreatos salon eruit zag, twijfel dan niet en stuur een mailtje naar socialmedia@kreatos.be of neem contact op via Kreatos Facebook.