Modevoorstelling Kreatos 2017 | KREATOS

Blog

Jaarlijks komen alle Kreatossers samen voor de modevoorstelling van Kreatos. Ook deze keer was de show voorzien van een hele hoop verrassingen en de nieuwste haartrends voor de lente/zomer 2017 voor onze kappers en kapsters!


Welkom

Dit jaar mochten we maar liefst 378 kappers en kapsters verwelkomen op de Kreatos modevoorstelling. Een grote opkomst, die klaar was om zich te laatste verrassen op de nieuwe locatie in het Event Center van Kinepolis. Na de inschrijving en verwelkoming, werd iedereen voorzien van een drankje en kon de avond van start gaan in afwachting van de modevoorstelling!

Start modevoorstelling

SKP onderdeel.jpgVincent, directielid en opleidingshoofd,  ging zoals gewoonlijk vlot van start bij het begin van de show. Als er één iemand is die heel Kreatos kent dan is het Vincent wel. In een wip en een gauw zat de hele zaal gevuld met 400 mensen te klappen in hun handen, te stampen met hun voeten en te roepen van plezier! 

Schwarzkopf vervolgde na de inleiding met een presentatie rond de nieuwste Essentials Looks voor de Spring & Summer collection 2017. "Opulent", "Beat Icon" en "Colorama" aangevuld met het nieuwste productgamma BlondMe waren de vier grote pijlers tijdens de Schwarzkopf voorstelling. De uitleg die werd gegeven onder leiding van Schwarzkopf bij de verschillende trends werd voor onze kapsters en kappers door een tiental modellen ook live op het grote cinema scherm getoond. Met een einddefilé van de modellen doorheen de zaal werd het eerste deel van de show dan ook prachtig afgesloten en was iedereen opgewarmd voor het vervolg van de avond.

 

 

Nieuwigheden

Het team achter de schermen had weer heel wat nieuwe dingen klaar om de kappers en kapsters te verrassen. Een vliegende micro, een social media wall, 100 strandballen en dokter social media zorgde voor lachwekkende taferelen en was de ideale mix om er toffe avond van te maken met heel Kreatos. Een hele cinema zaal vol oplettend houden is geen gemakkelijke opgave, maar Vincent zorgde voor een juiste combinantie tussen plezier en de nieuwe modetrends. In het filmpje hieronder krijg je een korte weergave van één van de verrassingen. En na veel lachende gezichten mocht het opleidingsteam van Kreatos het einde van de modevoorstelling in gang zetten.

 

Kreatos Opleidingsteam

Het opleidingsteam uit eigen huis zorgde voor een leuke afsluiter. Nadat enkele modellen onder de loep werden genomen omtrent de nieuwste haartrends werd er afgesloten met een verrassende act van een jong getrouwd koppel. De hele zaal werd stil en werd ingenomen door een emotionele sfeer, waarbij de mooi bruid werd begeleid door vier kleine bruidskindjes richting haar bruidegom. Met deze prachtige vertoning kwam dan ook het einde aan een geslaagde modevoorstelling! Bekijk een leuk filmpje met momenten van de modevoorstelling door HIER te klikken.

Trouwkoppel.jpg17596346_196614624168084_269523886612152320_n.jpg