Moederdag | KREATOS

Blog

Op 13 mei werden weer een hele hoop moeders goed verwend door hun kinderen, ook wij hielpen iemand om haar mama eens extra te verwennen ...


Moederdag met Kreatos

De hele maand maart en april kregen al onze klanten de kans om zich in te schrijven voor de Moederdag wedstrijd van Kreatos, slechts één iemand kon zich gelukkig prijzen en kreeg begin mei een mailtje. Heidi nam deel aan de wedstrijd en was de gelukkige die de kans kreeg om haar mama eens te verwennen samen met Kreatos. Wij spraken samen met Heidi af in haar vaste Kreatos salon te Brugge Sint-Kruis op 9 mei en Heidi nam voor de gelegenheid natuurlijk haar mama mee. 

Mama-Heidi.jpg

Bij aankomst maakten we kennis met Heidi en natuurlijk de mama die reeds met een grote glimlach zat te wachten, ze had door dat er iets speciaal stond te gebeuren maar wist niet goed wat. Ook de kleindochter was van de partij vanwege de plechtige communie die eraan kwam. Na een leuke kennismaking mochten we de mama voor een eerste keer verrassen door een leuk Schwarzkopf pakket te geven met haarproducten. Heidi kreeg meteen een dikke knuffel van haar moeder om deze verrassing te regelen voor haar. Alvorens de laatste verrassing af te geven ging het team van Brugge Sint-Kruis samen met de grootmoeder, dochter en kleindochter op de foto in een stralend zonnetje.

Groepfoto.jpg

Niet veel later werd ook de 2de verrassing duidelijk, de behandeling van vandaag was op kosten van Kreatos. Zowel de mama, de dochter als de kleindochter genoten in de namiddag allemaal van een lekkere verwenbeurt in Kreatos Brugge Sint-Kruis. We lieten het trio achter in goede handen en ontvingen nadien nog een leuke foto na hun verwenbeurt! Moederdag was alvast goed in gezet en alle drie waren ze haarfijn in orde voor de plechtige communie van de dochter. Aan iedereen nog een gelukkige moederdag gewenst. En vergeet niet, wie niet waagt, niet wint! 

Trio.jpg