Moederdag op 12 mei | KREATOS

Blog

Op zondag 12 mei is het weer zover: dan kunnen we moeders flink in de bloemetjes zetten!

Moederdag is dé dag bij uitstek om je moeder leuk te verwennen. Standaardgeschenken zijn nog steeds een boeket bloemen, een parfum of een doos pralines, maar je kan ook veel origineler uit de hoek komen. Heb je er al eens aan gedacht om je moeder een warm moment van zelfverwennerij te schenken, of haar de kans op een nieuwe, frisse look te geven? Met een simpele cadeaucheque van Kreatos sla je deze 2 vliegen in één klap. Je kan het zelfs nog mooier maken: ga samen met je moeder langs bij je kapper, en maak er een gezellige middag van. Naast een opgefriste look heb je ook meteen een mooie herinnering gecreëerd.

Denk eraan dat je in mei en juni bij je Kreatos kapper nog steeds kan profiteren van de grote Bonacure actie: koop 1 Bonacure product en krijg een 2de product gratis. Je kapper kan je er alles over vertellen.

En Kreatos zou Kreatos niet zijn, als wij zelf geen steentje bijdroegen aan moederdag. Hou dus de komende dagen onze facebookpagina goed in het oog, want daar plannen we een kleine verrassing voor moederdag.

Wat je ook doet, laat deze moederdag niet onopgemerkt voorbijgaan. Moeders verdienen het immers om gevierd te worden!