Nieuw: Blush Wash | KREATOS

Blog

Blush Wash shampoo het nieuwste product in het BlondMe gamma, dat je haar een kleureffect geeft in pasteltinten! Geen zin in een volledige kleuring, dan kan je nu met dit nieuwe gamma eens testen hoe een kleurtje eruit ziet bij jou ...


Blond Blond Blond!

Blond is niet zomaar een kleurtje, het is een levenshouding, een stijl, een filosofie. Liefhebbers van blonde lokken kennen daarom het unieke BlondMe gamma waarschijnlijk al langer. Deze collectie van Schwarzkopf Professional biedt niet alleen iconische blondkleuren, maar integreert op de koop toe een intensieve verzorging van je haar. BlondMe kleuringen garanderen een feilloos, mooi en bovenal veilig resultaat voor je haren. De reden hiervoor is simpel: BlondMe omvat de bonding-technologie die niet alleen je haarbruggen verzorgt, maar die je haren ook een intensief beschermt. En dit zowel tijdens de behandeling bij je kapper als achteraf thuis.

Shampoos.jpg

Nieuw Blush Wash

Deze zomer stelt BlondMe zijn nieuwste paradepaardje voor: de Blush Wash. Deze handige kleurtjes in een shampoo geven jou de vrije hand om creatief te zijn met blond. Dat middagje shoppen met je beste vriendin vraagt echt om een tintje pastelrose door je haar, maar als je dit weekend uit dansen gaat, dan wil je een opvallende toon zilvergrijs in je blonde lokken. De vier blush washes zijn op dit ogenblik abrikoosoranje, lavendelpaars, zilvergrijs en aardbeirose. Vier trendy pastelkleuren om jouw blonde look helemaal af te maken. En het leuke is dat jedit ook gewoon zelf kan, in een handomdraai. Je wast je haar gewoon met de Blush Wash of je brengt de shampoo aan waar jij het wilt. Zo creëer je een subtiele kleurwassing in je haar. Niet tevreden van je resultaat? Geen probleem! Na een paar keer wassen verdwijnt het kleureffect en je blonde haar is klaar voor een nieuwe styling!

Wedstrijd! Vanaf 1 juni kan je op via onze wedstrijden deelnemen om kans te maken op een Blush Wash pakket.