Style Up: Fun Bob of Perfect Line | KREATOS

Blog

We vergeten al te gemakkelijk wat voor een veelzijdig kapsel een bob is. Niet alleen vormt de bob de basis van honderden snitten, hij kan ook zelf heel leuk gestyled worden. Voor de Style Up namen onze stylisten de gewone, "klasieke" bob eens flink onder handen.

 

FUN BOB

De eerste opdracht voor het creatieve team was om vlotte, glooiende lijnen in de bob te leggen zonder echte krullen te maken. Het effect is een bob die meer volume heeft gekregen. Meer uitstraling en vooral meer speelsheid.

De strakke lijnen van de bob zijn helemaal doorbroken en verzacht. Bij een look die zoveel plezier uitstraalt, past ook een plezante naam: de Fun Bob was geboren!

 

Ik hou wel van een beetje glamour en retro in mijn haar. Als ik met vrienden uit stappen ga, probeer ik altijd iets speciaals met mijn haar te doen. Dat hoeft geen grote ingreep of totale make-over te zijn. Een leuk detail of een mooie styling zijn vaak genoeg. Tegelijkertijd kan ik niks te wild doen met mijn haar. Ik ben onthaalbediende en tijdens mijn werk moet ik er professioneel en representatief uitzien. Als ik bij Kreatos langs ga, vraag ik mijn kapper altijd of hij nog een stylingtip voor me heeft. Toen ik over de Style-Up hoorde, wilde ik het direct proberen: een snelle, vlotte styling voor mijn weekend, terwijl ik op mijn werk mijn “klassiekere” look kan houden. Ik vind het fascinerend om te zien hoe mijn kapper deze Fun Bob in mijn haar stylede. En ik heb ineens ook wat bijgeleerd over de mogelijkheden van mijn stijltang!   -   Tasha, onthaalbediende

 

PERFECT LINE

Daarna daagden we het creatieve team uit om net het tegenovergestelde te doen: een styling te bedenken die juist de strakke lijnen van een traditionele bob benadrukt en daardoor de bob iets fris en trendy geeft. Omdat hier vooral gespeeld wordt met de lijnen van de bob, lag de naam voor de hand: de Perfect Line.

 

De Perfect Line is een heel klassieke, maar oh zo elegante look. Je haar wordt steil en strak rond je gelaat gestyled. Op deze manier wordt je gezicht mooi omlijnd, zodat je gelaatstrekken meer uitstraling krijgt.

Ons model had een licht asymmetrische coupe en die lijn komt heel trendy terug in de Perfect Line. Deze StyleUp look is perfect geschikt voor halflang haar. Het is een kleine stijlingreep met een groot effect!

 

Ik ben heel gedreven in mijn job. Vaak werk ik wat langer om mijn projecten tot in de puntjes af te werken.  Soms gebeurt het dat ik onverwacht of op het laatste moment nog dringend bij een klant langs moet. Dergelijk persoonlijk contact voorkomt heel veel problemen en verbetert ook de samenwerking. Ik doe mijn best om altijd piekfijn tevoorschijn te komen, maar na een hektische werkdag is dat niet altijd even eenvoudig. Het was een collega die me over Style-Up vertelde. Zij laat zich “upstylen”, als er een familiegelegenheid is. Ze raadde me aan om het gewoon eens te proberen: slechter konden mijn haren toch niet zitten ... Ik koos voor de Perfect Line, omdat ik er formeel en zakelijk uit wilde zien. Tot mijn verrassing was het effect ook heel trendy en modieus.  Volgende keer probeer ik misschien wel een andere look.    -   Julie, sales manager

 

Elke Style-Up wordt op droog, gewassen haar toegepast. Elke look is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, eventuele wachttijden niet meegerekend. Elke styling geeft een heel nieuwe of verrassende uitstraling aan je look. Elke Style-Up kost niet meer dan 15 euro. Wassen, knippen, kleuren of brushen horen niet tot de Style-Up, en kunnen apart aangerekend worden

 
Custom Header: