Style Up 7: de Twin Tail | KREATOS

Blog

Liza0010.jpgWe houden allemaal van make-overs. Niets is zo leuk als het zien van die volledige transformatie en het verrassingseffect van de verandering. Maar we hebben nooit de tijd om voluit voor een make-over te gaan. Ons leven is te druk, onze agenda’s staan te vol. Daarom lanceert Kreatos een nieuwe dienstverlening, de StyleUp, een korte maar krachtige styling die je snel en goedkoop een nieuwe look geeft. Perfect om even tussendoor nog te doen, ideaal voor iedereen met een druk leven.

 

TWIN TAIL

 

De Twin Tail is misschien wel de stoerste look uit onze Style Up reeks. Het is in elk geval de meest sportieve, maar dat betekent niet dat onze Twin Tail minder feestelijk oogt: hij is gewoon wat rebelser en eigenzinniger. Zijn naam dankt de Twin Tail aan het feit dat het hier om twee vlechten gaat. Je denkt wellicht dat twee vlechtjes een beetje meisjesachtig zijn, maar juist daarin schuilt het stoere, eigenzinnige karakter van deze look. De Twin Tail is zowel voor middellang als langer haar heel geschikt.

 

 

 

Ik ben erg sportief, maar ik hou er ook van om mijn haar wat langer te dragen. Da’s niet altijd een handige combinatie. En zeker niet als de tijd dringt. Het gebeurt wel eens dat ik net op de fitness ben, als ik een berichtje ontvang of ik die avond mee uit eten wil. Dan weet ik gewoon dat mijn haren er weer wild bij liggen, als ik op het etentje aankom. Eén van de vrouwen die ik van in de fitness ken, had van de Kreatos Style-Up gehoord, maar het zelf nog niet gedaan. Ik dacht bij mezelf: in plaats van een kwartier zelf knoeien met mijn haar, kan ik het door professionals laten stylen! Ik had bovendien geluk dat ik niet lang moest wachten bij de kapper, voor het aan mij was. Ik koos voor de Twin Tail, omdat die er erg uitdagend en heel sporty uitziet. Toen ik wat later op mijn etentje aankwam, viel men letterlijk stil: ze hadden mijn haar nog nooit zo mooi strak gezien! Ik ben heel blij dat mijn fitness vriendin met deze Style-Up tip gaf.

Sara, verpleegster