Style Up : Twin Tail of Classic Chic | KREATOS

Blog

 

We houden allemaal van make-overs. Niets is zo leuk als het zien van die volledige transformatie en het verrassingseffect van de verandering. Maar we hebben nooit de tijd om voluit voor een make-over te gaan. Ons leven is te druk, onze agenda’s staan te vol. Daarom lanceert Kreatos een nieuwe dienstverlening, de StyleUp, een korte maar krachtige styling die je snel en goedkoop een nieuwe look geeft. Perfect om even tussendoor nog te doen, ideaal voor iedereen met een druk leven.

Hier kijken we hoe je in een handomdraai kan kiezen om van stoer-sportief naar klassiek en meer updressed te gaan. Deze stylings zijn geschikt voor lang tot middellang haar. Hoe korter je haar, hoer stoerder de Twin Tail werkt. Hoe langer je haar, des te klassieker oog de Classic Chic.

 

Liza0010.jpg

 

TWIN TAIL

 

De Twin Tail is misschien wel de stoerste look uit onze Style Up reeks. Het is in elk geval de meest sportieve, maar dat betekent niet dat onze Twin Tail minder feestelijk oogt: hij is gewoon wat rebelser en eigenzinniger. Zijn naam dankt de Twin Tail aan het feit dat het hier om twee vlechten gaat. Je denkt wellicht dat twee vlechtjes een beetje meisjesachtig zijn, maar juist daarin schuilt het stoere, eigenzinnige karakter van deze look. De Twin Tail is zowel voor middellang als langer haar heel geschikt.

 

Ik ben erg sportief, maar ik hou er ook van om mijn haar wat langer te dragen. Da’s niet altijd een handige combinatie. En zeker niet als de tijd dringt. Het gebeurt wel eens dat ik net op de fitness ben, als ik een berichtje ontvang of ik die avond mee uit eten wil. Dan weet ik gewoon dat mijn haren er weer wild bij liggen, als ik op het etentje aankom. Eén van de vrouwen die ik van in de fitness ken, had van de Kreatos Style-Up gehoord, maar het zelf nog niet gedaan. Ik dacht bij mezelf: in plaats van een kwartier zelf knoeien met mijn haar, kan ik het door professionals laten stylen! Ik had bovendien geluk dat ik niet lang moest wachten bij de kapper, voor het aan mij was. Ik koos voor de Twin Tail, omdat die er erg uitdagend en heel sporty uitziet. Toen ik wat later op mijn etentje aankwam, viel men letterlijk stil: ze hadden mijn haar nog nooit zo mooi strak gezien! Ik ben heel blij dat mijn fitness vriendin met deze Style-Up tip gaf.

Sara, verpleegster

 

 

CLASSIC CHICLiza2_0471.jpg

Heb je veel en lang haar, dan moet deze stijlvolle look eens goed bekijken. Enerzijds krijg je een soort trendy "beehive" effect dat een beetje retro fun oogt. Anderzijds krijg je een mooi afgewerkte achterpartij die moeiteloos overloopt in een speelse haarwrong. Allemaal klassieke elementen die samen een heel hedendaas en vrouwelijke look creëren. De look is strak en speels tegelijkertijd. Dat maakt hem geschikt voor zowel feestelijke momenten als voor meer formele of zakelijke afspraken.

 

Meestal draag ik mijn haar gewoon los. Ik vind dat makkelijk en ik sta er ook wel mee. Maar af en toe vind ik het leuk om toch iets strakker met mijn haar. Laatst was ik een vriendin bij haar verhuis gaan helpen. Het was al later dan gedacht, toen we rond waren. Tijd om samen een hapje te gaan eten en de succesvolle verhuis te vieren. Toen ik naar mijn wagen liep, zag bij Kreatos ik de aankondiging van Style-Up en ik dacht: “dat is precies wat ik nu nodig heb.” In amper 15 minuten liet ik mij deze Classic Chic look aanmeten en ik voelde me fantastisch. Ik was maar een klein beetje later in het restaurant, vergeleken met de anderen, maar ik kreeg een applausje. De kelners konden niet geloven dat ik de hele dag mee met dozen had gesleurd. Ik voelde me super stijlvol op dat ogenblik!   -   Kim, student

 
 

 

Elke Style-Up wordt op droog, gewassen haar toegepast. Elke look is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, eventuele wachttijden niet meegerekend. Elke styling geeft een heel nieuwe of verrassende uitstraling aan je look. Elke Style-Up kost niet meer dan 15 euro. Wassen, knippen, kleuren of brushen horen niet tot de Style-Up, en kunnen apart aangerekend worden.