Style Up 4: de Perfect Line | KREATOS

Blog

Sevgi5781.jpgWe houden allemaal van make-overs. Niets is zo leuk als het zien van die volledige transformatie en het verrassingseffect van de verandering. Maar we hebben nooit de tijd om voluit voor een make-over te gaan. Ons leven is te druk, onze agenda’s staan te vol

Daarom lanceert Kreatos een nieuwe dienstverlening, de StyleUp, een korte maar krachtige styling die je snel en goedkoop een nieuwe look geeft. Perfect om even tussendoor nog te doen, ideaal voor iedereen met een druk leven.

 

PERFECT LINE

De Perfect Line is een heel klassieke, maar oh zo elegante look. Je haar wordt steil en strak rond je gelaat gestyled. Op deze manier wordt je gezicht mooi omlijnd, zodat je gelaatstrekken meer uitstraling krijgt. Ons model had een licht asymmetrische coupe en die lijn komt heel trendy terug in de Perfect Line. Deze StyleUp look is perfect geschikt voor halflang haar. Het is een kleine stijlingreep met een groot effect!

 

Ik ben heel gedreven in mijn job. Vaak werk ik wat langer om mijn projecten tot in de puntjes af te werken.  Soms gebeurt het dat ik onverwacht of op het laatste moment nog dringend bij een klant langs moet. Dergelijk persoonlijk contact voorkomt heel veel problemen en verbetert ook de samenwerking. Ik doe mijn best om altijd piekfijn tevoorschijn te komen, maar na een hektische werkdag is dat niet altijd even eenvoudig. Het was een collega die me over Style-Up vertelde. Zij laat zich “upstylen”, als er een familiegelegenheid is. Ze raadde me aan om het gewoon eens te proberen: slechter konden mijn haren toch niet zitten ... Ik koos voor de Perfect Line, omdat ik er formeel en zakelijk uit wilde zien. Tot mijn verrassing was het effect ook heel trendy en modieus.  Volgende keer probeer ik misschien wel een andere look.    -   Julie, sales manager

 
 
 
 
 

 

Elke Style-Up wordt op droog, gewassen haar toegepast. Elke look is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, eventuele wachttijden niet meegerekend. Elke styling geeft een heel nieuwe of verrassende uitstraling aan je look. Elke Style-Up kost niet meer dan 15 euro. Wassen, knippen, kleuren of brushen horen niet tot de Style-Up, en kunnen apart aangerekend worden.