Style Up: de Party Twist | KREATOS

Blog

We houden allemaal van make-overs. Niets is zo leuk als het zien van die volledige transformatie en het verrassingseffect van de verandering. Maar we hebben nooit de tijd om voluit voor een make-over te gaan. Ons leven is te druk, onze agenda’s staan te vol.

 

large_Cato6297.jpg

Daarom lanceert Kreatos een nieuwe dienstverlening, de StyleUp, een korte maar krachtige styling die je snel en goedkoop een nieuwe look geeft. Perfect om even tussendoor nog te doen, ideaal voor iedereen met een druk leven.

 

 

PARTY TWIST

Maak kennis met de Party Twist. De eenvoud zelf en supertrendy! Je kapper neemt je haren onder handen en creëert op jouw maat een mooie visgraat-vlecht. Zelfs bij dunner of fijner haar krijg je zo een mooie, opvallende vlecht. De lengte van je haar bepaalt natuurlijk ook de lengte van je vlecht. We adviseren deze look daarom eerder voor mensen met middellang tot heel lang haar. Bij deze look kan je ook spelen met de afwerking van je vlecht: wil je die heel strak en netjes, of juist liever meer relaxed en losser? 

 
 

Nu ik zwanger ben, vraagt mijn haar veel meer zorg. Ik heb ook het gevoel dat het minder mogelijkheden heeft. Bovendien heb ik gehoord dat niet alle producten even gezond zijn voor zwangere vrouwen. Daarom vertrouw ik liefst op advies van mijn kapster, maar met mijn buikje wil ik echt niet urenlang in een kapperstoel zitten. Laatst moest ik naar een etentje en mijn haar zag er echt niet uit. Een beetje tegen mijn zin ging ik toch bij mijn kapster langs en zij had onmiddellijk door wat mijn probleem was. Daarop adviseerde ze me om een Style-Up te proberen. Ze liet me de verschillende stijlen zien en ik vond de dikke vlecht van de Party Twist wel leuk: die heeft stijl, maar ziet er ook heel ongedwongen uit. Ik kon het ook heel erg appreciëren dat ik snel gestyled was en dat ze een minimum aan producten gebruikt hebben. Ik ben alvast gewonnen voor het hele Style-Up idee. Goed gedaan, Kreatos!    -   Louise, lerares

 
 
 
 

 

Elke Style-Up wordt op droog, gewassen haar toegepast. Elke look is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, eventuele wachttijden niet meegerekend. Elke styling geeft een heel nieuwe of verrassende uitstraling aan je look. Elke Style-Up kost niet meer dan 15 euro. Wassen, knippen, kleuren of brushen horen niet tot de Style-Up, en kunnen apart aangerekend worden.