Tenerife? Think about it! | KREATOS

Blog

Heb je zin in een heerlijk ontspannende vakantie waar je 100% zeker kan zijn dat het prachtig weer is en dat je een bruisende vakantie tegemoet gaat? Dan is het zeker de moeite om eens uit te kijken naar een vakantie in het veelzijdige Tenerife! Of je nu houdt van rust, ontspanning en heerlijk relaxen aan het strand, of in bent voor een actievere vakantie in het water, in Tenerife kan je zeker je hartje ophalen.


La Gomera 3.jpgTuur in de natuur

Trek je op vakantie om de beentjes te strekken of nieuwe dingen te leren kennen? Dan kan je op Tenerife ongetwijfeld genieten van een zalige wandeling in de prachtige natuur die er te ontdekken valt. Daarnaast is Tenerife ook een uitgelezen plek om te snorkelen of zelfs te leren duiken. Ontdek het magische van de onderwaterwereld en je wilt nooit meer iets anders doen op vakantie. Meer weten over duiken? Lees het blog, HIER.

 

tapa2.jpgOntspanning na de inspanning

Maar ook voor wie nood heeft aan pure ontspanning, een streepje – of zeg maar dikke streep – zon en heerlijk relaxen met een boek of tijdschrift op een van de prachtige stranden is in Tenerife ongetwijfeld aan het juiste adres. Je vertoeft in Spanje, dus vergeet ook zeker de heerlijke Spaanse tapa’s niet, die je vakantie op slag nog net dat beetje mooier maken.

 

 

Fanabe.jpgCosta Adeje

Een ideale locatie om al je stress los te laten in Tenerife is de Costa Adeje; Een van de populairste badplaatsen en dé perfecte locatie om te genieten van overvloedige tapa’s, het zand tussen je tenen, de zon op je gezicht en een verfrissende duik in de zee of in het zwembad van je hotel. 

 

 

 

lagosdefanabe.jpgLagos de Fanabe Beach Resort

Lagos de Fanabe Beach resort is zo'n hotel met een fantastische ligging aan de Costa Adeje, vlak bij het strand en een ultragezellige boulevard. Het resort heeft zijn eigen beach club, waar je als gast kan profiteren van gratis ligbedjes Wil je de avonturier in jezelf boven halen? Dan kan dat ook, dankzij de diverse watersporten en zelfs de fitnessruimte van het Lagos de Fanabe Beach Resort. Ook binnen de muren van het resort kan je al genieten van de mooie natuur in de tropische tuin, en de zwembaden, aangelegd in de vorm van een rivier. Niets zaliger dan een ontspannen middagdutje onder een palmboom. 

 

WEDSTRIJD! Zin gekregen in zo’n vakantie waar je van alles wat kan beleven. Goed nieuws! Via je Kreatos kapper kan je momenteel een vakantie winnen naar het mooie Tenerife, én verblijf je via Sunweb in het Lagos de Fanabe Beach resort! Doe mee aan de wedstrijd en win een reis voor 2 personen!