Toveren met Blond | KREATOS

Blog

Onlangs pakte Schwarzkopf uit met een gloednieuw gamma BLONDME, onze kapsters en kappers genoten bij het begin van deze maand dan ook van nieuwe opleidingen. Meer weten over blond ...


medium_Lesley Jennison.jpg

Toveren met blond

Volgens Lesley Jennison, één van de grootste experts op kleurgebied in de wereld, is blond meer dan zomaar een haarkleur. Volgens haar is het een emotie, een levensstijl, een droom. Het kan speels zijn, maar ook krachtig overkomen. Het is super sexy en geeft je de glamour van een celebrity.

Zoveel keuze in blond

Het komt helaas nogal eens voor dat vrouwen denken dat de keuze in blond-kleuringen heel beperkt is. De waarheid is dat er juist enorm veel variaties zijn. Het pallet gaat natuurlijk van zeer licht blond naar donker blond, maar er is echt nog zoveel meer! Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk vind je hieronder een selectie van de allernieuwste trendkeuren uit de BLONDME collectie. Let ook eens op de schitterende mengeling van kleuren, met lichte en donkere accenten die je haar fantastische levendige accenten kan geven!

BlondMe.jpg

Veilig schitterend blond

De ervaring leert dat de nodige vrouwen soms toch nog wat aarzelen om de stap naar schitterend blond te zetten. Ze zijn bang dat dit het haar droog zal maken of zelfs zal beschadigen. Hoewel die risico’s bij deskundige behandeling altijd al beperkt zijn geweest, biedt Blond Me je nu de meeste veilige weg ooit. In Blond Me haarkleuringen zitten unieke beschermende ingrediënten die onmiddellijk de risico’s op haarbreuk maximaal tegengaan. Je haar ziet er na de kleurbehandeling gezond uit, zeker wanneer je dit combineert met Blond Me Bonding Care. Dit sulfaat vrije verzorgingsassortiment biedt je ook thuis de ideale mogelijkheid om je haar in topconditie te houden.

De professionele kennis van je Kreatos kapper

Ieder Kreatos salons heeft kleurexperts in huis die regelmatig opgeleid worden in de laatste trends en technieken. Wanneer je meer wilt weten over de ideale mogelijkheden van een blond-kleuring voor jou, dan zal je Kreatos expert je graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Kijk samen naar foto’s van allerlei mogelijkheden en bekijk het kleurpalletboek waar je op haarstrengen alle mogelijke variaties in blond kunt zien. Samen met een persoonlijke diagnose omtrent je actuele bestaande haarkleur en de kwaliteit van je haar, kom je uiteindelijk tot de ideale keuze voor jou.