Veilig naar de kapper | KREATOS

Blog

Sinds 1 oktober mogen de kappers in België hun klanten weer zonder afspraak ontvangen, en Kreatos die al in 1984 het concept van de zonder-afspraak-kapper in België introduceerde, doet dit met veel plezier.

 

Zonder afspraak betekent echter niet dat we de veiligheidsmaatregelen ivm contactberoepen mogen loslaten: mondmaskers blijven verplicht zowel voor de kapper als voor de klant. Hou er eventueel rekening mee dat je mondmasker tijdens de kappersbeurt misschien nat of bevuild geraakt en breng een extra wegwerpmasker mee.

Zonder afspraak betekent ook niet dat alle afspraken ineens wegvallen. De klanten die reeds een afspraak maakten, bedienen wij natuurlijk volgens de gemaakte afspraak. Dat levert een overgangsperiode op die misschien wat verwarrend kan zijn: met en zonder afspraak door elkaar met momenten waarop je als zonder-afspraakklant misschien wat langer moet wachten omdat je kapper nog een gemaakte afspraak moet uitvoeren.

Zonder afspraak betekent ook niet dat er geen wachttijden kunnen zijn. Hoe zeer wij ons ook inspannen om de drukte in je Kreatos salon te voorspellen, blijft dit koffiedik kijken. De kans dat je even moet wachten tot je aan de beurt bent, blijft dus bestaan. Wij spannen ons in om deze wachttijden zo kort mogelijk te houden.

 

Wij doen in elk geval ons best om alles zo te plannen dat er altijd ook tijd en ruimte is voor klanten zonder afspraak. En we zijn er zeker van dat jullie begrip kunnen opbrengen voor de momenten dat ons dit niet helemaal gelukt is. Het zijn en blijven vreemde tijden, maar samen slaan we er ons veilig doorheen!