Vrolijke Paaspakketten voor hem en haar! | KREATOS

Blog

Het paasweekend komt eraan! Voor onze kids luidt dat het einde van de paasvakantie in, maar voor de meeste volwassenen betekent dit eindelijk een lekker lang weekend. Inclusief een verrassing ... 


Kreatos speelt zelf ook graag de paashaas en heeft daarom enkele leuke wedstrijden in petto voor jou! Op 4, 13 & 17 april zijn er 3 leuke wedstrijden te vinden op de Kreatos Facebook. Voor de wedstrijd van 13 april maak je kans op een leuk pakket voor hem of haar met enkele verzorgingsproducten. Hier vind je wat extra uitleg betreffende het mannen pakket en het vrouwen pakket.

Paas-pakketten.jpg

MIracle Oil (Vrouw)

Het vrouwenpakket bestaat uit 3 leuke producten. Het eerste haarproduct is de BC Oil Miracle Oil-in-Shampoo Marula. Deze shampoo reinigt zachtjes en hydrateert fijn tot normaal haar. De Micro Oil Infushion Technology met Marula Olie zorgt voor distributie van de verzorgende ingrediënten en geeft het haar glans en zachtheid. Je brengt het aan op nat haar en spoelt het vervolgens uit. Met Bc Oil Miracle Light Finishing Treatment kan je na het wassen het haar direct een stralende glans geven en maakt het haar voelbaar zacht zonder het zwaar te maken. De formule verdampt en laat een ultrafijn laagje achter. Het biedt gewichtloze glans en veerkracht. Een zeer kleine hoeveelheid zachtjes op handdoekdroog haar aanbrengen en vervolgens het haar föhnen of naar wens stylen! Als special gift wordt het pakket aangevuld met een Nail Polish ideaal voor jouw feestjes tijdens het jaar.

[3D] MEN (Man)
Het mannenpakket bestaat uit 2 producten die iedere man af en toe wel kan gebruiken. Net zoals bij de dames vind je een shampoo terug in het pakket, de [3D]Men Hair & Body Shampoo. De shampoo is 100% afgestemd op mannen en werkt in op het haar, de hoofdhuid en de haarwortels. De juiste bestandsdelen zorgen er voor dat het haar wordt gehydrateerd en zorgt voor een verfrissende sensatie. Ben je na het wassen van je haar/lichaam klaar om je haar te stylen dan komt het tweede product goed van pas. De [3D]MEN Texture Clay zorgt voor een sterke versteviging en een herkneedbare textuur voor een nochalante look. Na het aanbrengen op droog haar, krijg je een matte finish en ben je klaar om te vertrekken met je haar perfect in orde!

Klik HIER om meteen mee te kunnen doen aan deze Paaswedstrijd en wie weet ontvang jij binnenkort een leuk verzorgingspakket! Zeggen verzorgingspakketten jou niet veel, dan bezoek je op 17 april onze Kreatos Facebook maar eens en wie weet ontvang je later deze maand een portie lekkere chocolade! Veel geluk met het deelnemen van de wedstrijd, en alvast een Vrolijk Pasen toegewenst van Kreatos. Geniet met de familie en vrienden van het verlengde weekend.