Vrouwendag op 8 maart | KREATOS

Blog

Op zondag 8 maart wordt internationaal Wereldvrouwendag gevierd: een dag om alle vrouwen eens in de bloemetjes te zetten, en vooral een dag om eens na te denken over vrouwenrechten en gelijkheid.

Je verwacht van een kappersgroep niet dat we op dit vlak veel werk verrichten, maar dan zou je je wel eens kunnen vergissen. Kreatos geeft al jaren lang vrouwen kansen om zelfstandig zaakvoerder van een eigen zaak te zijn.  We bieden opleiding, begeleiding en managementtraining aan geïnteresseerde kandidaten. We helpen hen om de stap naar ondernmerschap te zetten en nemen hen op in ons netwerk van franchisenemers en managers die samen de Kreatos groep uitmaken.

Het is een superdiverse groep: mannen, vrouwen, mensen met een migrantenachtergrond, jong, oud, het maakt ons allemaal niet uit. Wat voor ons telt, is dat je een hart voor het kappersvak hebt.

Wij willen naar aanleiding van 8 maart alle vrouwen bedanken die door hun dagelijkse inzet, hun enthousiasme en hun werkkracht Kreatos groot maken: een diepgemeende DANKU voor jullie allemaal !