Wedstrijden en winnaars op Kreatos Facebook | KREATOS

Blog

Niet alleen in de salons proberen wij onze klanten te verwennen, maar ook online doen wij ons uiterste best om onze fans in de bloemetjes te zetten! Zo mochten we deze maand weer enorm leuke prijzen weggeven. Van haarproducten tot beautyproducten je kan het zo gek mogelijk niet bedenken, jij maakt kans op deze prijzen via de Kreatos Facebook. En nu is het tijd om weer enkele winnaars eruit te kiezen ...


Damart.jpgDamart: Temps Présent

"Temps Présent" is een licht, subtiel eau de parfum met frisse citrustoetsen, bloemige hartnoten en een delicate vanillegeur als basis. De 5 winnaars die we mogen feliciteren zijn: Kimberley de Jonge, Kim Schepers, Charlot Claerhout, Harry Cleeren en Thibaut Quittelier. Ben jij bij de gelukkige, stuur je gegevens dan in via een berichtje op onze Facebook.

 

 

 

Miracle-15.jpg

Session Label Miracle 15

Eén van de nieuwste items uit het Session gamma van Schwarzkopf is de "Miracle 15", een super veelzijdige styling balm. 15 voordelen voor je haar voor te bereiden, beschermen, defiëneren, controleren en glans te geven. De 3 winnaars voor dit leuk snufje zijn: Deborach Rosseel, Joeri Moerman en Sandie Callewaert! Stuur jullie gegevens in via een berichtje op onze Facebook.

 

large_Conditioner.jpgRepair Rescue Spray Conditioner

Hebben je haren dringend wat extra zorg nodig, dan ben je met deze "Repair Rescue Spray Conditioner" al goed op weg. Onze heilige spray in combinatie met de Repair Rescue shampoo zorgt voor het herstel van je haar in no time. De winnaars die deze conditioner gewonnen hebben: Jacqueline Franssen, Dominica de Decker en Douglas Jackson. De gegevens van de winnaars mogen verstuurd worden via een berichtje naar onze Facebook.

 

Nagellak.jpgMoederdag: Nagellak

Ja moederdag is weer voorbij en ook wij zorgen voor wat extra cadeautjes! Wij bezorgen enkele nagellakjes "60 Seconds" van Rimmel aan de winnaars, die op hun beurt zichzelf gelukkig kunnen maken of de moeder/schoonmoeder. Uiteindelijk speelde je toch mee voor je lieve moeder? De winnaars ontvangen rond de 6 tot 8 verschillende kleurtjes bij het insturen van hun gegevens naar onze Facebook: Jeroen Buurs, Nerissa van Maurik en Christel Danys!

 

Moederdag.jpgMoederdag: Verwenpakket

Tenslotte deden we er op moederdag nog een schepje boven op met een leuk verwenpakketje voor de mama's! Een pakketje bestaande uit 2 producten en een extra verrassing staan klaar om in ontvangst genomen te worden. Ben jij de winnaar? Sven Van Hamme en Els Goudeseune mogen hun gegevens sturen, want zij zijn de gelukkige winnaars.

 

Heb je geen geluk gehad deze keer, laat dan je glimlach zeker niet verdwijnen want daar is het leven tekort voor! Wekelijks vind je leuke nieuwe wedstrijden op onze Facebook pagina, en binnnekort ook misschien wel eens in ons Kreatos blog! Neem af en toe een kijkje en zo ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke wedstrijden. Reageer op het laatste berichtje (17/05) op Facebook met de temperatuur dat het bij jou momenteel is en maak kans op extra kleine verrassing! Geniet van de zomerse temperaturen en hopelijk tot de volgende keer, Jorne!