Werken aan jezelf! | KREATOS

Blog

Sinds 2005 vormt Kasteel Orp het trainingscentrum van Kreatos. Een romantisch kasteel dat op zo’n 35km ten oosten van Brussel ligt. Deze plek is de basis voor de begeleiding van jonge leidinggevenden en aanstormend talent. Een plek waar zowel jong als oud ondersteuning krijgt om nog succesvoller te worden als persoon, manager, medewerker…


4-FOTO-Vin1.jpg

Hoofdtrainer
In onze salons telt niet enkel het uiterlijk, daarom investeren we als bedrijf enorm in persoonlijke ontwikkeling en groei van onze mensen, zodat ze de consument meer kunnen bieden dan enkel een geslaagde look.” getuigt Vincent Méclot.

Vincent is al jaren hoofdtrainer in Kasteel Orp. Hij doceert er zakelijk management en verzorgt bovendien de individuele trajecten. “Ik benader mensen vanuit de overtuiging dat iedereen uniek is. Wij bieden een bijzonder kader waarin zelfontplooiing, authenticiteit, verbindende communicatie en bewustwording kernwoorden zijn.”

In de loop der jaren heeft kasteel Orp een bijzonder team van medewerkers aangetrokken. De trainers zijn stuk voor stuk experten en specialisten in hun vak. Belangrijker is echter dat ze allen dezelfde kernwaarden onderschrijven. Zo kan het cursusaanbod gestaag groeien, terwijl de kwaliteit stabiel hoog blijft.

Nieuw project, de toekomst?
In februari  werd een nieuw project boven de doopvont gehouden: Be The Change Belgium. Daarmee werd kasteel Orp opgenomen in het internationale Challenge Day netwerk. Deze van oorsprong Amerikaanse organisatie biedt opleidingen waarin zelfrealisatie, verbinding en communicatie centraal staan. De droom om de deuren van Kasteel Orp te openen voor het grote publiek, wordt hiermee eindelijk werkelijkheid!

4-Foto-training.jpg

Vanaf nu wordt een zelfontwikkelingsprogramma’s zoals de Being The Change workshops, voor iedereen toegankelijk. Ook de opstellings- en yogadagen horen in het algemene aanbod.

Het paradepaardje is zeker het prachtig uitgewerkte managementtraject. Hier ondersteunen we, zowel startende als ervaren ondernemers. We geven ruimte aan jonge en doorwinterde leidinggevenden in het bedrijfsleven, en aan particulieren die op ontdekking zijn. De kracht van Kasteel Orp ligt erin dat we al deze cursussen ook als maatwerk op vraag kunnen aanbieden.

The message of the project!
“We zijn met mensen bezig van binnen en van buiten. Wat we willen is raken en geraakt worden!” aldus Eric Bergeys de Ceo van Kreatos en bezieler Kasteel Orp. Neem zelf een kijkje voor meer informatie en inschrijven via www.kasteelorp.be!