Werken bij Kreatos | KREATOS

Blog

Meer dan 500 kapsters en kappers werken vol enthousiasme in de Kreatos groep. Hun vakkennis en talent, hun gedrevenheid en hart voor het kappersvak kunnen ze helemaal uitleven binnen Kreatos. Als tegenprestatie bieden wij hen graag een goed eerlijk loon, veel ondersteuning en volop mogelijkheiden om zichzelf verder te ontplooien. We organiseren trendy kapselinfo en opleidingen in samenwerking met Schwarzkopf Professional; die gaan van productkennis over kleurtechnieken tot de nieuwste Essential Looks. En voor wie ambitieus is, hebben we onze eigen managementtrainingen: die bereiden je voor om de leiding van een Kreatos salon te nemen of misschien je eigen Kreatos salon te openen ...

We hebben het dan nog niet over de toffe teams met je collega's in je eigen lokale Kreatos salon! Omdat je Kreatos overal in Vlaanderen vindt, is er altijd wel een salon in je buurt om aan de slag te gaan.

Voel je je aangesproken of ben je geïnteresseerd, bezorg ons dan een mail met volgende info:

- je volledige naam (bv Jan Jansen)

- Je telefoonnummer (bv 0432 198 765)

- Je mailadres (bv janjansen@mail.com)

- je ervaring in het kappersvak (bv 2017 tot 2020 kapper in kapsalon Knip)

- je opleiding als kapper (afgestudeerd in 2016 Kapperschool X)

Stuur deze info door naar info@kreatos.be en wij checken onmiddellijk waar jij binnen de Kreatos groep aan de slag kan. Hebben we op dit ogenblik geen geschikte job in jouw gemeente of regio, dan houden we je info in onze werfreserve, zodat we je later misschien toch een leuke job kunnen aanbieden.

We begroeten je graag als onze nieuwste collega!!