Winter haartrends voor 2017-2018 | KREATOS

Blog

Vind je het eens tijd voor een verandering of gewoon 2018 in vliegen met een schitterend kapsel? Misschien gewoon benieuwd naar de nieuwste haartrends voor deze winter? Een kleine samenvatting van de winter trends waar jij vast wel een kijkje naar wil nemen!


De korte bob is back!

Terug van weg geweest is de korte bob, het haar niet tot op de schouders maar terug net iets korter! Net zoals op foto is de ideale lengte nu net boven de kaaklijn, al kan je hier zelf in kiezen of je het korter of toch net iets langer wilt. Vind je het bob kapsel niet speciaal genoeg voor tijdens de feestdagen, dan kan je kiezen voor een variatie. Kies waar je het beste mee staat van steil tot gekruld het kan allemaal. Fris, fruitig en feestelijk ideaal om het einde van 2017 te vieren en 2018 mee van start te gaan!

Bob-kapsel.jpg

 

Asymmetrisch voor hem en haar!

Iets waar je heel veel richtingen mee uit kan en tal van looks kan creëren, voor zowel man als vrouw! Het is echt wel een leuke winter trend voor iedereen. Ben je iets traditioneler ingesteld kan je werken met een scheiding waardoor je haar net iets anders valt (foto vrouw). Durf je wel eens iets gewaagder gaan, dan kan je leuke combinaties creëren door je zijkant of achterkant te laten opscheren zowel mogelijk bij mannen als vrouwen (foto man). Durf jij deze winter haartrend aan, tag ons dan zeker via Instagram @kreatoskappers en wie weet verschijn jij wel eens op onze pagina!

scheiding-vrouw.jpg   side-cut-man.jpg

 

Je haar kleuren!?

Een natuurlijke haarkleur is vaak mooi, maar net zoals in de lente trekken de onnatuurlijke kleuren ook nog steeds onze aandacht. Trendy en opvallend blijven de pastel kleuren en ook de blorange kleuren, de mengeling van blond en oranje blijft dus ook in de winter iets om te proberen! Doe vooral waar je jezelf goed bij voelt, bezoek je een salon vraag dan steeds wat tips bij je kapper of kapster. Zij weten vaak dankzij hun ervaring en opleiding welke haarkleur jou het beste zal staan. Nog niet volledig overtuigd start dan niet met een volledige kleuring maar bijvoorbeeld met een ombré of highlights. Veel plezier!

Pastel.jpg   Blorange.jpg