TREND EXPERT | KREATOS

TREND EXPERT

TREND EXPERT

Kreatos houdt nauwlettend in het oog wat er op vlak van mode en trends gebeurt in binnen- en buitenland. Deze kennis wordt door ons eigen creatief team vertaald in een reeks van Kreatos trends: we nemen de grote internationale mode en vertalen die voor jou, de Belgische consument, naar een haarmode die bij ons past.

Jij staat als klant immers centraal. Wij willen samen met jou op zoek gaan naar de look die bij jou past, de look die jou een goed gevoel geeft. Samen maken we die look.

 

Gezien onze trendkennis worden we regelmatig gevraagd om in de marge van een event een stijlvolle toets te voorzien. Je Kreatos kapper was al actief aanwezig op popfestivals, filmpremières, modelanceringen en persvoorstellingen. Meestal blijven we hier heel bescheiden bij: we vinden dat werken met beroemdheden zeker leuk, maar we houden nog meer van onze dagelijkse klanten! 

 

WEETJE

Jaren geleden werd Kreatos gevraagd om de tennisdiva’s op het Diamond Open Tennis tornooi te verzorgen. Serena en Venus Williams en ook ons eigen Kim Clijsters werden door onze kappers na elke wedstrijd mooi en trendy gestyled. De zusjes Williams lieten weten dat ze Kreatos reden genoeg vonden om nogmaals aan het tornooi deel te nemen!