TREND EXPERT | KREATOS

TREND EXPERT

TREND EXPERT

Kreatos houdt nauwlettend in het oog wat er op vlak van mode en trends gebeurd in binnen- en buitenland. We volgen de grote merken en de belangrijkste persbureaus. Deze kennis wordt door ons eigen creatief team vertaald in een reeks van Kreatos trends: we nemen de grote internationale mode en vertalen die voor jou, de Belgische consument.

Niettemin sta jij als klant centraal. Wij willen samen met jou op zoek gaan naar de look die bij jou past, de look die jou een goed gevoel geeft. Samen maken we die look.

 

Onze kennis van trends wilden we niet voor ons alleen houden. Daarom publiceren we ons eigen lifestyle magazine. Het ligt gratis voor jou bij elke Kreatos kapper. Je kan het doorlezen tijdens je kappersbezoek of neem het mee naar huis om het achteraf in alle rust te lezen.

 

Gezien onze trendkennis worden we regelmatig gevraagd om in de marge van een event een stijlvolle toets te voorzien. Je Kreatos kapper was al actief aanwezig op popfestival, filmpremières, modelanceringen en persvoorstellingen. Meestal blijven we hier heel bescheiden bij: we vinden dat werken met beroemdheden zeker leuk, maar we houden nog meer van onze dagelijkse klanten! 

 

WEETJE

Jaren geleden werd Kreatos gevraagd om de tennisdiva’s op het Diamond Open Tennis tornooi te verzorgen. Serena en Venus Williams en ook ons eigen Kim Clijsters werden door onze kappers na elke wedstrijd mooi en trendy gestyled. De zusjes Willimas lieten weten dat ze Kreatos reden genoeg vonden om nogmaals aan het tornooi deel te nemen!