DESKUNDIG ADVIES | KREATOS

DESKUNDIG ADVIES

DESKUNDIG ADVIES

large_Forward4_Ardennen_TinekeDeVos_HR-2056.jpgDe mensen die in de Kreatos kapsalons werken, zijn volledig opgeleide kappers en kapsters. Logischerwijs werkt Kreatos zelf ook mee aan een goede opleiding voor jong kapperstalent.

Kreatos voorziet een eigen opleidingsprogramma voor al onze kappers en kapsters. We vinden het immers belangrijk dat onze medewerkers helemaal mee zijn met de nieuwste trends en technieken. Dankzij een hechte samenwerking met Schwarzkopf Professional,  kunnen wij dergelijke trainingen ook op het vlak van producten aanbieden: telkens het productgamma bij Schwarzkopf Professional wijzigt of uitbreidt, organiseren Kreatos en Schwazrzkopf samen opleidingsmomenten voor alle Kreatos kappers en kapsters!   

 

 

Dankzij deze professionaliteit zijn onze kappers en kapsters ook heel goed geplaatst om jou deskundig advies te geven. Heb je vragen over je haar, je snit, een behandeling of een haarproduct, dan richt je je best rechtstreeks tot je kapper zelf. Spring gewoon even binnen voor een gratis en vrijblijvend advies. Wanneer onze kappers je haar kunnen zien en samen met jou over jouw haarwensen kunnen spreken, dan krijg je echt professioneel advies dat niet telefonisch of via mail gegeven kan worden.

Dit advies verplicht je tot niets. Je kan het laten opschrijven, zodat je er thuis nog 'ns rustig over kan nadenken. Je Kreatos kapper kan bij het advies ook een persoonlijke prijsofferte maken. Zo heb je ook ineens een idee van je kapselkosten.

 

Dankzij deze intensieve opvolging en ondersteuning die we elke Kreatos salon bieden, zijn we trots op de kwaliteit die we leveren. Juist daarom durven wij het aan om jou een unieke Kreatos Kwaliteitsgarantie aan te bieden: ben je -om welke reden dan ook- niet tevreden over je kapbeurt bij Kreatos, dan nodigen we je uit om binnen de 14 dagen je kapbeurt gratis opnieuw te laten doen in jouw Kreatos salon. Deze kwaliteitsgarantie geldt voor alle diensten bij je Kreatos kapper behalve voor brushing .