FAMILIEGEVOEL | KREATOS

FAMILIEGEVOEL

FAMILIEGEVOEL

large_06-famile_0.jpgAl sinds de oprichting van Kreatos spreken we van “familiegevoel”. In het begin bedoelden we hiermee de sterke en toch informele samenwerking tussen gelijkgezinde kappers die rond de spaghettitafel vergaderden. Naarmate de Kreatos groep groeide, wilden we bewust dit familiegevoel bewaren door al onze medewerkers zo nauw mogelijk bij de organisatie en het beleid te betrekken.

 

Ook onze klanten zien wij als deel van onze familie. In het salon leggen we jou met veel plezier in de watten. We geven je graag advies over het onderhoud van je kapsel thuis, en we spannen ons in om je op de hoogte van het reilen en zeilen van Kreatos te houden.

Daarom hebben we voor al onze klanten de Kreatos-app gelanceerd: een unieke manier om onze klanten steeds weer te belonen voor hun trouw en betrokkenheid bij Kreatos.

 

Buiten het salon werken we graag mee aan een mooiere wereld. De Kreatos groep zoekt  daarbij vooral initiatieven die we met ons netwerk aan salons in heel Vlaanderen concreet kunnen ondersteunen. We werkten in dit kader ondermeer samen met organisaties voor alleenstaande moeders of rond borstkankerproblematiek, we namen deel aan Rode Neuzen en ondersteunden het Challenge Day initiatief. Voor de sponsoring van losse evenementen of lokale initiatieven schiet dan spijtig genoeg meestal geen budget over.

 

WEETJE

De eerste salonvergaderingen van Kreatos vonden letterlijk aan de spaghettitafel plaats. Kokkin van dienst was, Lucienne, de moeder van onze oprichter Eric Bergeys.  Ook toen de vergaderingen formeler werden en personeelsfeestjes niet meer thuis georganiseerd werden, was Lucienne een graag geziene gast. Zij is voor vele Kreatos medewerkers tot op de dag van vandaag de grote Kreatos-mama van onze kappersfamilie.