ALTIJD WELKOM | KREATOS

ALTIJD WELKOM

ALTIJD WELKOM


02-Zonderafspraak_3.jpgSnel even tijd en zin in een kappersbeurt, bij Kreatos ben je altijd welkom. Jij kiest  waar en wanneer je naar het kapsalon gaat. Zo wordt Kreatos de kapper die zich aan jouw schema aanpast en niet andersom! Kreatos salons werken doorgaans zonder afspraak: je komt langs wanneer jij zin hebt. En in de meeste Kreatos salons die ook op afspraak werken, ben je eveneens altijd welkom: hou er dan rekening mee dat je misschien andere klanten een moet laten voorgaan.

In vele salons organiseren we bovendien één keer per week een laatavondopening. Dit betekent dat je kapsalon pas later op de dag open gaat om dan ook ’s avonds langer voor jou beschikbaar te zijn. Kijk daarom even de openingstijden van jouw favoriete Kreatos salon na !

 

Wil je wachttijden vermijden, dan geven we je nog volgende tips mee:

- in het begin van de week is het in vele kapsalons rustiger dan op vrijdag of zaterdag. In vele gevallen geldt dat ook voor de voormiddag in vergelijking met de namiddag. Dit zijn ook goede tijden, wanneer je het advies van je kapper nodig hebt: er is nu immers meer ruimte voor een rustig gesprek. Hou je van een rustig kappersmoment, vraag dan even bij jouw Kreatos wat de beste momenten zijn!

- de dag(en) vlak voor een feestdag is (zijn) meestal drukker dan een gewone dag.

 

Het handigste is vaak dat je gewoon even belt, voor je naar je Kreatos kapper vertrekt. Je kan navragen hoe druk het op da togenblik in het salon is, of je je aan lange wachttijden mag verwachten en je kan eventueel je afspraak inplannen. Op die anier ben je zeker van je kapselbeurt en minimaliseer je je wachttijd.

Als je later op de dag langskomt, hou dan een beetje rekening met de duurtijd van je behandeling: eigenlijk zou de volledige behandeling nog voor sluitingstijd afgerond moeten worden.  Je kapper is immers ook graag op tijd thuis voor zijn of haar gezin.