ZONDER AFSPRAAK | KREATOS

ZONDER AFSPRAAK

ZONDER AFSPRAAK


02-Zonderafspraak_3.jpgSnel even tijd en zin in een kappersbeurt, bij Kreatos werken we zonder afspraak. Jij kiest  waar en wanneer je naar het kapsalon gaat. Zo wordt Kreatos de kapper die zich aan jouw schema aanpast en niet andersom!

Zonder afspraak werken betekent dat we op voorhand niet weten hoe druk het gaat zijn in het salon. Onze jarenlange ervaring stelt ons echter in staat om voorzichtig voorspellingen te doen over de mogelijke drukte. Die kennis passen we toe bij onze planning: om wachttijden zo veel mogelijk te beperken passen we de teamsterkte zo goed mogelijk aan de verwachte drukte aan. Natuurlijk zijn wij geen tovenaars en dan is het plots drukker dan verwacht. Geen nood: tijdens je wachtbeurt schotelen we je graag een gratis drankje voor! En met het leesvoer in ons Forward magazine, is je wachttijd zo om!

 

In vele salons organiseren we bovendien één keer per week een laatavondopening. Dit betekent dat je kapsalon pas later op de dag open gaat om dan ook ’s avonds langer voor jou beschikbaar te zijn. Kijk daarom even de openingstijden van jouw favoriete Kreatos salon na !

 

Wil je wachttijden vermijden, dan geven we je nog volgende tips mee:

- in het begin van de week is het in de meeste kapsalons rustiger dan op vrijdag of zaterdag. In vele gevallen geldt dat ook voor de voormiddag in vergelijking met de namiddag. Dit zijn ook goede tijden, wanneer je het advies van je kapper nodig hebt: er is nu immers meer ruimte voor een rustig gesprek.

- de dag(en) vlak voor een feestdag is (zijn) meestal drukker dan een gewone dag.

 

Het handigste is vaak dat je gewoon even belt, vlak voor je naar je Kreatos kapper vertrekt.

Als je later op de dag langskomt, hou dan een beetje rekening met de duurtijd van je behandeling: eigenlijk zou de volledige behandeling nog voor sluitingstijd afgerond moeten worden.  Je kapper is immers ook graag op tijd thuis voor zijn of haar gezin.