ZONDER AFSPRAAK | KREATOS

ZONDER AFSPRAAK

ZONDER AFSPRAAK

medium_02-Zonderafspraak.jpgSnel even tijd en zin in een kappersbeurt, bij Kreatos werken we zonder afspraak. Een kapper zonder afspraak, jij kiest zonder probleem waar en wanneer je naar het salon gaat.

Om wachttijden te beperken passen we de teamsterkte zo goed mogelijk aan de verwachte drukte aan.

 

 

In sommige salons organiseren we bovendien een laatavondopening. Dit betekent dat je kapsalon pas later op de dag open gaat om dan ook ’s avonds langer voor jou beschikbaar te zijn.

 

Wil je wachttijden vermijden, dan geven we je nog volgende tips mee:

- in het begin van de week is het in de meeste kapsalons rustiger dan op vrijdag of zaterdag. In vele gevallen geldt dat ook voor de voormiddag in vergelijking met de namiddag. Dit zijn ook goede tijden, wanneer je het advies van je kapper nodig hebt: er is nu immers meer ruimte voor een rustig gesprek.

- de dag(en) vlak voor een feestdag is meestal drukker dan een gewone dag.

 

Het handigste is vaak dat je gewoon even belt, vlak voor je naar je Kreatos kapper vertrekt. Als je later op de dag langskomt, hou dan een beetje rekening met de duurtijd van je behandeling: eigenlijk zou de volledige behandeling nog voor sluitingstijd afgerond moeten worden.  Je kapper is immers ook graag op tijd thuis voor zijn of haar gezin.