'S MAANDAGS OPEN | KREATOS

'S MAANDAGS OPEN

'S MAANDAGS OPEN

Er is altijd wel een Kreatos in jouw buurt:  met ruim 120 vestigingen in Vlaanderen moet je nooit ver reizen om een Kreatos kapper te vinden, die jou met open armen ontvangt.

 

Om het jou gemakkelijk te maken, staat er een volledige lijst van alle Kreatos salons op deze site. Je vindt er ook per salon de openingsuren en je ziet de ligging op de kaart. Superhandig, als jij je bezoek wilt plannen.

Veel planning heb je niet nodig, want Kreatos is 6 dagen op 7 voor jou open. Spring dus gerust binnen, wanneer het jou uitkomt, ook op maandag. Je salon neemt geen vakantie. Alleen op officiële feestdagen en zondagen sluiten we.  Wij doen ons best om de wachttijden te beperken door onze teamsterkte aan te passen aan de verwachte drukte.

 

In vele Kreatos salons organiseren we bovendien een laatavondopening. Dit betekent dat je kapsalon pas later op de dag open gaat om dan ook  ‘s avonds langer voor jou beschikbaar te zijn.

 

medium_01-OpenMaandag-2_0.jpgWEETJE

Kreatos was in België de grote pionier op de kappersmarkt rond de maandag-opening. Nog steeds zijn vele kapperszaken op maandag gesloten. Bij Kreatos kan je al sinds 1984 op maandag terecht voor je kappersbeurt. Kreatos blijft ondertussen vernieuwing brengen: zo waren we de eerste kappersgroep met een kwaliteitsgarantie en  introduceerden we als eerste kapper een VIP-kaart voor onze klanten. We zijn nu ook de eerste kappersgroep in België met een eigen app!