KLANTVRIENDELIJK | KREATOS

KLANTVRIENDELIJK

KLANTVRIENDELIJK

large_02-Zonderafspraak_2.jpgKreatos is meer dan knippen alleen.

We zijn kappers die je met veel plezier ontvangen in aangename, moderne en verzorgde salons. Salons waar elke klant belangrijk is zonder vriendjespolitiek. Geen kappers die zichzelf interessanter vinden dan de klanten. Steeds weer stellen we je nieuwigheden voor. De klant is koning en wordt bij ieder bezoek verwelkomd met een gratis drankje  of een leuke actie . en elk bezoek levert je koins op in de Kreatos app: zo spaar je zelf je eigen kortingen en promoties bijeen.

We geven je graag een geheel vrijblijvend en eerlijk advies

Vaak weet je niet zeker wat je juist met je haar wilt doen. Of je vraagt je af hoeveel een bepaade behandeling voor jou zou kosten. Dan is een Kreatos adviesgesprek de oplossing voor jou. Je Kreatos kapper overlegt samen met jou wat jouw wensen zijn. Zonder iets op te dringen. Je hoeft je nooit verplicht te voelen om bepaalde behandelingen of producten te nemen. Je hoort ook meteen wat het allemaal gaat kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Wil je nog even over het advies nadenken, dan schrijven we het voor je op.  Breng deze advieskaart desgewenst mee bij je volgende bezoek. Zo makkelijk kan het bij Kreatos zijn.

Je Kreatos kapper is er voor iedereen.

Wij maken geen onderscheid naar leefijd, geslacht, afkomst, ...  Iedereen is oprecht welkom bij Kreatos. Een vriendelijke ontvangst, een professionele dienstverlening, een luisterend oor en klantgerichte service: dat mag je allemaal van je kreatso kapper verwachten!

 

WEETJE

Kom je later op de dag, hou dan rekening met de duurtijd van je behandeling. Het kan immers voorkomen dat de gewenste behandeling nog veel langer duurt dan het sluitingsuur: dan maakt het voor onze kappers en kapsters moeilijk om je nog die avond te verzorgen. In sommige gevallen zullen ze je vragen om dan op een andere dag terug te komen. We willen je immers in de best mogelijke omstandigheden de beste service geven. Geen haastklussen, wel persoonlijke aandacht.