KLANTVRIENDELIJK | KREATOS

KLANTVRIENDELIJK

KLANTVRIENDELIJK

large_05-klantvriendelijk.jpgKreatos is meer dan knippen alleen. We zijn kappers die je met veel plezier ontvangen in aangename, verzorgde salons. Salons waar elke klant belangrijk is  zonder vriendjespolitiek. Geen kappers die zichzelf interessanter vinden dan de klanten. Steeds weer stellen we je nieuwigheden voor. De klant is koning en wordt bij ieder bezoek verwelkomt met een gratis drankje, leuke acties en advies op maat.

Je Kreatos kapper overlegt samen met jou wat jouw wensen zijn. Zonder iets op te dringen. We geven je graag een geheel vrijblijvend en eerlijk advies. Je hoeft je nooit verplicht te voelen om bepaalde behandelingen of producten te nemen. Wil je nog even over het advies nadenken, dan schrijven we het voor je op.  Breng deze advieskaart desgewenst mee bij je volgende bezoek. Zo makkelijk kan het bij Kreatos zijn.

 

Kom je later op de dag, hou dan rekening met de duurtijd van je behandeling. Het kan immers voorkomen dat de gewenste behandeling nog veel langer duurt dan het sluitingsuur: dan maakt het voor onze kappers en kapsters moeilijk om je nog die avond te verzorgen. In sommige gevallen zullen ze je vragen om dan op een andere dag terug te komen. We willen je immers in de best mogelijke omstandigheden de beste service geven. Geen haastklussen, wel persoonlijke aandacht.