OPEN & EERLIJK | KREATOS

OPEN & EERLIJK

OPEN & EERLIJK

Denk eraan dat Kreatos een franchse-keten is: al onze salons zijn zelfstandige bedrijven medium_07-communicatie_1.jpgKreatos gaat op een open en eerlijke manier om met klanten en medewewerkers. We zijn er van overtuigd dat je het beste kappersteam verzamelt door eerlijke lonen te betalen, dat we jou de beste service kunnen leveren door eerlijke prijzen  te vragen. Daarom maken we graag op voorhand een prijsofferte voor je. Zo kom je aan de kassa niet voor verrassingen te staan. We geven je een kasticket mee, zodat je ook zelf je rekening kan controleren.  

 

We leggen je daarbij graag in de watten. Kreatos bedenkt telkens weer een leuke actie voor jou: een interessante korting op je kappersbeurt of een mooie promotie als je een product voor thuisgebruik koopt. Het bijzondere aan Kreatos is dat je het hele jaar door altijd wel een actie of korting krijgen. 

 

Denk eraan dat Kreatos een franchise-keten is. Dit betekent dat elk Kreatos salon een zelfstandig bedrijf is met een eien zaakvoerder die zijn e/haar eigen prijzenpolitiek mag en kan voeren. Bijgevolg kunnen er prijsverschillen ontstaan tussen Kreatos salons onderling. Reden te meer om vooraf je gratis advies en prijsofferte te vragen!

 

 

WEETJE

De allereerste winnaars van een Kreatos wedstrijd werden door de onschuldige kinderhand van een superjonge Sophie Bergeys getrokken. Ondertussen is Sophie groot geworden: ze is nu directielid en franchisnemer bij de Kreatos groep. Zij is maar ééntje van de velen die binnen Kreatos van jong kapperstalent zijn uitgegroeid tot zaakvoerder van een eigen Kreatos salon.