CREATIEF TALENT

Bij Kreatos wordt creativiteit en inzet hoog gewaardeerd. Niet alleen steken we veel tijd en energie in de creativiteit van al onze medewerkers, maar ook als groep zetten we graag ons beste beentje voor.

Zo was het Kreatos die als eerste op de Vlaamse markt het concept van "ook open op maandag" ontwikkelde. We waren de eerste Vlaamse kappersgroep die systematisch zonder afspraak werkte, die een kwaliteitsgarantie voor onze klanten invoerden en extra voordelen verdeelt via onze unieke Kreatos klantenkaart.

Keer op keer staat Kreatos mee aan de leiding om veranderingen op de kappersmarkt op te vangen en om te zetten in succesverhalen. Zo strijden we met positieve gevolgen tegen dalende klantentrouw, tegen de lagere bezoeksfrequentie aan kapsalons, tegen het toenemend aanbod van haarbehandelingen in de supermarkten, en ga zo maar door.

Van al die kennis en knowhow kan ook jouw beginnend salon profiteren.

Kreatos begeleidt je door het hele traject om jouw droomsalon werkelijkheid te maken. We zoeken samen met jouw een geschikt pand en helpen je bij een eventuele verbouwing. We houden samen je budget in het oog en werken voor jou een openingscampagne uit.
Ook na de opening kan je rekenen op onze steun. Kreatos biedt je de nodige tools om je salon goed te beheren. Onze salonbegeleiding staat steeds voor je klaar.

Samen kijken we uit naar doeltreffende acties voor al onze klanten. Of we maken samen een speciale actie, helemaal op de maat van jouw salon. Zo kan je ook profiteren van alle marketing activiteiten die Kreatos binnen de groep opzet.
Jouw succes is immers ons succes.

KREATOS IS DE MEEST BEKROONDE
KAPPER VAN VLAANDEREN !

ONZE FRANCHISERS ZIJN ONZE KRACHT

Kreatos streeft ernaar om op alle vlak nummer 1 te zijn. We zijn er trots op dat we de beste zijn, dat we de grootste zijn.

We willen dat al onze medewerkers, van een beginnend leercontractje tot een ervaren zaakvoerder, kampioenen zijn. Daarom helpen we hen het beste uit zichzelf te halen. We willen dat hun salons de beste zijn en daarom helpen we ze hun eigen Kreatos kapsalon naar de top te tillen.

We zien graag dat onze mensen hun ambities beloond worden, en daarom geven we graag loon naar werk.

Onze ambitie is dat elk Kreatos salon het mooiste salon wordt met het beste kappersteam en aan het hoofd de beste leidinggevende. In elk Kreatos salon gaan we voor de mooiste kapsels en de beste dienstverlening.

We beschouwen onze franchisers en onze medewerkers stuk voor stuk als onze kampioenen en koesteren ze graag.

Onze kracht ligt in het feit dat de deur steeds openstaat: voor overleg, voor advies, voor ondersteuning, voor het delen van succes.

KREATOS HEEFT EEN HART
VOOR MENSEN !

EEN KAPPERSGROEP

In groep sta je sterker. Je kan talenten, middelen en mogelijkheden bundelen om sneller en vaak goedkoper tot een beter resultaat te komen.

Binnen de groep kan je je ervaringen delen en steun vinden bij je collega’s. Je staat er nooit alleen voor.

Toch blijf je zelfstandig ondernemer en sta je echt op je eigen benen. Je voert immers zelf het beleid van je salon, regelt zelf je personeel en organiseert zelf hoe je salon draait. Ook op deze vlakken heeft Kreatos systemen die je een hoop steun en begeleiding bieden, als je die nodig hebt. De opvolging van je personeel, van je onkosten, van je salon zelf loopt via onze eigen salonsoftware vlot en overzichtelijk.

Kreatos is meer dan een kappersgroep. We spreken binnen de groep graag van familiegevoel. Franchising bij Kreatos betekent dat je de kans krijgt actief mee te denken over welke richting de hele groep uitgaat. Inspraak en intern overleg is erg belangrijk binnen Kreatos.En als een echte familie, laten we je nooit in de steek.

Een hechte gemeenschap viert ook samen. Dat doen we tijdens onze megameetings. Hier zetten we met veel plezier salons en franchisers in de bloemetjes. Hier richten we de schijnwerper op onze kappers. Hier presenteren we nieuwe trends en technieken. Hier ontspannen we samen bij een hapje en een drankje, en soms kan er zelfs een dansje af.

KREATOS wil samen met jou verder groeien

Interesse?Met één druk op de knop start jij je reis naar je eigen KREATOS salon. Zo kunnen we je uitnodigen op een goed gesprek om mekaar beter te leren kennen.


Wie weet, kijk jij wel terug op vandaag als de dag waarop het succes in je kapperscarrière begon!

MEER INFO ?

franchise@kreatos.be
+32 (0)476 92 99 27

Kreatos Head Office / Sint-Jacobsmarkt 97/1 / 2000 Antwerpen