TRENDY SALON | KREATOS

TRENDY SALON

TRENDY SALON

large_02-salon_0.jpg

Kreatos salons trekken een heel breed publiek aan. Als je bij Kreatos werkt zie je zowel de directeur als de poetsvrouw als klant over de vloer komen. Onze klanten zijn soms supertrendy, soms heel klassiek. We hebben jongeren en senioren, yuppies en hippies. Wat deze mensen verbindt, is hun verwachting van een vlotte kwalitatieve dienstverlening met vriendelijkse service in een trendgevoelig salon.

Kreatos werkt bovendien zonder afspraak. Dat geeft een ander werktempo. Op kalme momenten kun je even rustig op adem komen, terwijl op drukke momenten alle teamleden hun beste beentje moeten voorzetten om de klanten goed en vlot van dienst te zijn. Daarom verwachten we van alle onze kappers en kapsters dat ze zo volledig mogelijk het hele kappersvak onder de knie hebben: vrouwencoupes en mannensnitten, kleuren en brushen.

Dat is niet altijd vanzelfsprekend, maar in een trendy salon moet je steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends. Kreatos helpt je hierbij met interne productopleidingen (ism Schwarzkopf Professional) en modevoorstellingen.

Solicitatieformulier

Solicitatieformulier image