Acties | KREATOS

Acties

10% Thank-You korting

In de eerste plaats is er de eenmalige Thank-You korting van 10% op je laatst bestede bedrag. Hiermee willen we je bedanken, omdat je je VIP-kaart geactiveerd hebt.

Heb je bijvoorbeeld 50 euro aan kappersdiensten besteed bij je vorige bezoek, dan heb je bij je volgende bezoek recht op 5 euro korting. Het enige wat je hier voor moet doen, is de VIP-kaart die je in het Kreatos salon hebt gekregen op deze website activeren.

Je krijgt van ons binnen enkele minuten een e-mail met het kortingsbedrag en de geldigheidsdatum. Deze korting is enkel geldig in het Kreatos salon van je laatste bezoek binnen de 2 maanden. Je neemt je Kreatos VIP-kaart bij je volgende bezoek mee en de korting wordt, als ze nog geldig is, verrekend bij het afrekenen.

Doorlopende 5% fan-bonus korting

Na je eenmalige 10% activatiekorting heb je bij al je verdere bezoeken recht op 5% korting van je laatst bestede bedrag aan kappersdiensten (zonder verkoopproducten) bij je volgende bezoek. Deze korting is steeds twee maanden geldig in het Kreatos salon van je laatste bezoek. Je moet enkel de Kreatos VIP-kaart meenemen en de korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Op het kassaticket staat ineens je korting voor je volgende bezoek en de uiterste geldigheidsdatum.