Jouw Kreatos VIP-kaart | KREATOS

Jouw Kreatos VIP-kaart

VIPkaart-WELKOM-01.jpg

De Kreatos VIP-Club bestaat bijna 3 jaar en telt meer dan 135 000 actieve VIP-klanten. Ben je onze volgende VIP-klant die we mogen verwelkomen? Kom er dan nu gratis bij en geniet van extra kortingen, acties, wedstrijden … Ga naar je dichtstbijzijnde Kreatos salon en vraag je VIP-kaart aan! Ontdek hier alle voordelen die verbonden zijn aan jouw VIP-kaart.

Activeer jouw VIP-kaart.

Nadat je je VIP-kaart hebt aangevraagd in jouw Kreatos salon krijg je samen met je kaart een activatiecode mee, zorg er zeker voor dat je gegevens correct zijn. Na je bezoek kan je je VIP-kaart activeren aan de hand van activatiecode op de "Activatie" pagina. En dan heten wij jou welkom!

Jouw VIP voordelen!

 1. De 10% WELKOM-KORTING ontvang je na het activeren van je VIP-kaart. Binnen de 24u na je activatie ontvang je van ons een mailtje met een korting van 10% op je bestede bedrag van je laatste bezoek. Deze korting is geldig in alle Kreatos vestigingen binnen de 8 weken na je activatie. Bij afgifte van je VIP-kaart ontvang je automatisch je korting bij het afrekenen aan de kassa.
   
 2. Jouw 5% FAN-BONUS is het vervolg op de welkom-korting! Nadat je deze gebruikt hebt, heb je steeds recht op 5% korting op je bestede bedrag van je laatste bezoek. De korting is geldig in alle Kreatos vestigingen binnen de 8 weken na je laatste bezoek en je ontvangt steeds een mailtje met de correcte informatie. Toon je VIP-kaart en de korting wordt vanzelf toegepast.
   
 3. NIEUW! Een GRATIS Color Expert Mousse behandeling binnen de 3 weken na je kleuring. Vanaf 1 maart 2019 geniet je van dit extra voordeel bij een kleuring als VIP-klant. Spring binnen de 3 weken na je kleuring binnen bij je kapper en krijg een gratis kleuropfrisser. Toon je VIP-kaart en geniet van de gratis behandeling.
   
 4. Extra voordelen die je misschien niet meteen opvallen zijn kleinere acties om jou nog meer in de watten te leggen. Sinds 1 maart 2018 kan je terecht met je VIP-kaart over heel Vlaanderen en je kortingen lopen gewoon door. Een andere extra is de maandelijks VIP-Club mail met een beetje informatie over de belangrijkste acties, leuke wedstrijden (vb. 1 jaar gratis kapper) en trends zodat jij met één oog opslag op de hoogte bent van alles binnen Kreatos.

Privacy en regels van de Kreatos VIP-kaart.

 • Kortingen zijn enkel mogelijk op vertoon van je VIP-kaart.
 • De welkom-korting en fan-bonus zijn 8 weken geldig na je laatste bezoek en komen nadien te vervallen.
 • De Fan Bonus korting is enkel geldig op haardiensten en niet geldig bij extensions en/of verkoopproducten.
 • Het combineren van kortingen met acties is mogelijk, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld bij de actie zelf.
 • Je kaart is strikt persoonlijk, meerdere personen op één kaart is niet mogelijk. De kaart is niet bedoeld voor minderjarigen en de bijhorende kortingen zijn niet van toepassing op de tarieven voor kinderen of jongeren (-26 jaar).
 • Kaart kwijt/verloren? Vraag een nieuwe kaart bij je volgende bezoek in je vaste salon.
 • Privacy van jouw persoonlijke gegevens dragen wij hoog in het vaandel. Je kan steeds je gegevens laten wijzigen in je eigen KREATOS vestiging. Inzage of volledige schrapping kan je aanvragen via het contactformulier op onze website of schriftelijk via ons hoofdkantoor (Hair Club bvba - Sint-Jacobsmarkt 97/1 2000 Antwerpen). De algemene voorwaarden kan je steeds nalezen op de activatiepagina. 

 

VIPkaart-SOCMEDIA-01.jpg