Nieuws | KREATOS

Nieuws

Je Kreatos kapper bedacht 2 menu's die speciaal voor mannen bedoeld zijn. Met het Men de Luxe menu laat je je eens wat extra verwennen. Je gunt jezelf gewoon een klein beetje luxe. En wie toch liever de zaken wat eenvoudiger en goedkoper aanpakt, hebben we ook een Basic Menu opgesteld. We krijgen vaak de vraag wat het verschil tussen beide is. Deze maand start een actie speciaal voor al onze mannelijke klanten. Een goed moment om alles nog even op een rijtje te zetten..

Kreatos Basic Men Menu

Lees Verder

Vanaf 1 maart kan je genieten van je VIP voordelen over heel Vlaanderen. Dit betekent concreet dat als je een week aan de zee bent bijvoorbeeld en een bezoek brengt aan Kreatos Oostende je ook daar van je verjaardag korting of fan bonus kan genieten. Voorheen was de korting gelinkt aan je vaste salon maar dit is dus nu niet meer van toepassing. Veel plezier in je ontdekkingstocht over heel Vlaanderen.

Lees Verder

Een nieuwe uitdaging van beginnende kapper tot eigenaar van je eigen salon, alles kan bij Kreatos. Vanaf ondernemen tot creatieve ontplooing, Kreatos blijf groeien over heel Vlaanderen. Zin om je de grootste kappersketen van Vlaanderen te voorzien van jouw talent neem dan zeker een kijkje op www.kreatos.be/jobs. Hopelijk tot binnenkort!

Lees Verder

Pagina's