Boekenwedstrijd WPG | KREATOS

Boekenwedstrijd WPG

Augustus is dit jaar bij Kreatos de grote zomerboekenmaand. We plaatsen in onze salons boekenrekjes met 4 verschillende opmerkelijke boeken: die kan je alvast beginnen lezen in de wachthoek of tijdens je kapperbeurt. Het boek kan je spijtig genoeg niet mee naar huis nemen, maar daarvoor schenken we je een kortingsbon van -2,50€. Je kan de bon gebruiken om het boek van je keuze met een mooie korting te kopen. Bovendien schenken we via onze facebook-pagina en via onze website een aantal exemplaren van de 4 boeken weg. Waag dus snel je kans.

Ons leescomité selecteerde volgende boeken voor jullie:

1) Het afscheid van de tropen (Dinah Jeffries) : 

Malakka, 1955. Lydia Cartwright komt van een bezoek aan een zieke vriendin thuis in een uitgestorven huis. De bedienden zijn weg, de telefoon geeft geen gehoor. Ook haar man Alec en hun twee dochters zijn verdwenen.
Lydia's zoektocht naar haar gezin voert haar door een door oorlog verscheurd land. Ze wordt opgevangen door Jack Harding, een man die ze liever in haar verleden had gelaten, en probeert er op zijn plantage in te berusten dat haar familie bij een brand zou zijn omgekomen, zoals haar wordt verteld. Maar leven ze echt niet meer, of toch wel?

2) Zusjes (Chevy Stevens)

De zusjes Jess, Courtney en Dani Campbell wonen op een afgelegen boerderij in Canada. Het is een hard leven, vooral omdat ze uit de buurt moeten blijven van hun driftige vader. Op een nacht loopt een ruzie uit de hand en de zussen slaan op de vlucht. Als hun auto pech krijgt vragen ze hulp aan twee mannen in een klein stadje, maar dat is het begin van een nieuwe nachtmerrie. Achttien jaar later wonen ze onder andere namen in Vancouver. Wanneer een van de zussen vermist wordt, wordt duidelijk dat het verleden hen heeft ingehaald, en dat ze niet nog een keer kunnen vluchten.

3) Brutazur (Yumi Ng)

Het verhaal van een door vrijheid geobsedeerde vrouw die, onder de schuilnaam Brutazur, alle conventies achter zich laat om haar seksuele behoeften te vervullen tot buiten de grenzen van haar huwelijk, en dit met goedkeuring van haar man. Brutazur is het relaas van het ongewone leven van een jonge, aantrekkelijke vrouw van Chinese afkomst die worstelt met haar verlangens en engagementen, haar blitzcarrière en het onverwachte moederschap. Een levenswandel met harde keuzes - soms rauw, soms grappig maar altijd eerlijk.

4) Het geheim van mijn man (Liane Moriarty): 

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, dat niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…

Veel leesplezier !!!