Hair Bonding | KREATOS

Hair Bonding

Hair bonding maakt "kapot" haar weer gezond...

Help, mijn haar gaat kapot?

Broos en breekbaar haar ziet er sneller dof uit. Je haarpunten splitsen makkelijk, en wanneer je je haar laat groeien, breekt het voor het zijn volle lengte heeft bereikt. Tegenwoordig  weet men dat deze symptomen het gevolg zijn van zwakke of aangetaste zwavelbruggen in je haar. Het zijn immers deze verbindingspunten die je haar sterk en toch flexibel maken.  Daarom ging de wetenshap op zoek naar een manier om je haarbruggen te beschermen, en er werd een manier gevonden: bonding.

Voor breekbaar haar

Je haar is zwak zonder elasticiteit en breekt makkelijk af. Je wilt dus graag een langdurige verandering: iets wat jouw haar herstelt en het beschermt tegen toekomstige schade. Bonding biedt je dan een uitweg. Je kapper verzorgt je haar met het bondingsproduct en versterkt zo je interne haarstructuur. Je haarbruggen worden hersteld, zodat je haar weer veerkracht heeft. Het product legt een beschermende laag over je haarschubben. Je haar is weer sterk, elastisch en beter bestand tegen mogelijke haarbreuk.

Voor beschadigd haar

Normaal heb je sterk, gezond haar, maar er is iets gebeurd. Je haar is beschadigd geraakt  en hangt er  je haar er levenloos en dof bij. Waarschijnlijk zijn je haarbruggen aangetast. Ook hier is bonding een goede en langdurige oplossing. Overweeg je een grote stijl- of kleurverandering , dan kan je beginnen met een bonding. Zo ben je er zeker van dat je haar tijdens de hele transformatie gezond en sterk blijft!

Langdurige bescherming

Omdat bonding het probleem van futloos, zwak haar letterlijk bij de wortel zelf aanpakt, garandeert het een langdurig effect. De ideale behandeling begint met een bonding treatment in je favoriete kapsalon. Die laat je volgen door een regelmatige bonding voor thuis. De bonding voor thuisgebruik is heel eenvoudig aan te brengen. Je masseert het product door je haar, met extra aandacht voor de lengtes en de haarpunten. Je laat het goed intrekken en dan spoel je het uit. Makkelijker kan haast niet!

Heb jij makkelijk splitsend of dof haar, informeer dan eens bij je kapper of bonding voor jou de oplossing kan betekenen. Voor je het weet, heb je weer glanzend, gezond en sterk haar!